Ahoj holky, měla bych na vás dotaz. Jsem na zítra objednána na kontrolu na gynekologii po šestinedělí. Ale nejak špatne jsem si to spocitala a vychazi mi to tak že mi šestinedělí teprve zítra končí. Myslíte že to je problém, že to musí být opravdu až po šestinedělí, nebo ten jeden den už nevadi? A navic jsem už asi dostala menstruaci, predpokladam že už to očistky nejsou. Mám se tedy přeobjednat nebo to nevadi? Moc děkuji za odpovědi a omlouvam se možná za stupidni otázky ale chci mit jistotu.
Preobjednala bych se kvuli ms, ten jeden den by vubec nevadil.
@verusky Dekuji za odpovědi. A potřebovala jste něco sebou kromě zprávy z porodnice?
@tereza1316 já ne. Doktor si přečetla zprávu, zkontroloval mě, dělá se stěr a pak se mě ještě akorát ptal jestli potřebuji předepsat HA, jestli kojím a ještě něco, ale to už nevím co to bylo 🙂
Já byla na týhle kontrole asi týden před koncem šestinedělí a ničemu to nevadilo. Tam jde hlavně o to, aby si vás zkontroloval, že se po porodu vše vrátilo do normálu.
Jo, taky mi hned po šestinedělí přišla Menzes a hodně silná. Na kontrolu jsem šla po půl roce od porodu a vůbec mu to nevadilo.
@tereza1316 no asi jako ja. Ja tam prisla bez penez (chteji za zrcadla) i bez zpravy z porodky. Holt vykojeny mozek. 😀 Sestricka se smala, ze nejsem prvni ani posledni. 😀
ja bych se kvuli ms preobjednala... a jeden den by urcite nevadil 🙂 ja na kontrolach byla i tri, ctyri mesice po porodu a taky ok...