ahoj mamky mam takovy problem na zacatku tehu mi dr rekl ze mam podezreni na rak.del.cipku cekalo se zda ase to po porodu nezlepsi a spise se to zhorsilo takze musim na konizaci jsem 3 mesice po porodu a kojim a minimalne dam sunar.jenze ted jak to udelat bud nemocnice coz je treba na 3 dny a nebo ambulantne a jeste za nekrestansky penize a to nevim jeste zda se to plati i v nemocnici.myslite ze pak pritel si muze vzit na me paragraf aby mi doma pomohl jelikoz dr tvrdil ze mesic nesmim poradne nic a s 2 malyma detma to bude zahul ze zacatku
Určitě si paragraf vzít na tebe může. Osobně bych se řídila doporučením doktorů, i když chápu, že s malým miminkem to bude problém.
@lindafr dr by radeji di nemocnice jelikoz kdyby me poslala k dr na ambulanci platim 5tis. no do pondeli mam co rozmyslet
@zlatickamoje a proč bys měla platit 5 tisíc? Já měla konizaci ambulantně a platila jsem akorát anesteziologa, což bylo 30 korun.
Já byla na konizaci taky jeden den, ráno mě přijali a odpoledne pustili.
@maladama v usti mi dr rekl 5tis :(
jelikoz to pry vzp neproplaci zkusim se domluvit v nemocnici zda by me pustily hned domu
@zlatickamoje byla jsem na to v pondělí. Nastou pila jsem ráno a po 14 hodině jsem šla domů. Dělal mi to v lokálce a celkově to trvalo i s přípravou cca 10 minut
@zlatickamoje jo a neplatí se u nás nic, ale protože jsem chtěla, ať mi to udělá můj dokror (je tam primář) tak mě to stálo 1000,-
@zlatickamoje to je pěkná blbost. Já mám taky VZP a na pojišťovnu jsem to měla.
a bylo to v plné anestezii, před sedmou ráno jsem byla u doktora, v sedm jsem šla na sál, pak na dospávací pokoj, zdřímla jsem si a někdy kolem dvanácté mě vyzvednul kamarád a odvezl domů.
a co by jste volily vy ambulantne nebo nemocnice pry to stoji 5tis a jako opravdu to nedam najednou dohromady