Kolonoskopie v celkové narkóze. Kde mi ji dají?

jusinka
15. srp 2016

Prosim, kde mi udelaji kolonoskopii v celkove narkoze? Zaplatim si ji.. Diky 🙂

alik25
15. srp 2016

@jusinka Nevím odkud jsi, ale v Praze to není problém v NNH nebo FNM. Snad by to neměl být problém v jakékoli větší nemocnici a rozhodně by to mělo být placeno ze zdr.poj....

jusinka
autor
15. srp 2016

Diky, Pardubice.. Ale dojedu si.. Jen je problem, ze vsude tohle vysetreni delaji jen pod analgosedaci a to nechci ☹. U sv. anny v Praze chteji jsem jedine nasla, ze za 2500 kc.. Ale ty recenze ☹

alik25
15. srp 2016

@jusinka v NNH to dělají bez problémů, kamarádka to absolovovala a rozhodně nic neplatila!!!!

sweet81
15. srp 2016
jusinka
autor
15. srp 2016

Ach jo, vubec nevim, co mam delat.. Nikde nic o narkoze nepisou a kdyz volam, vzdy se mi skoro vysmeji ☹

alik25
15. srp 2016

@jusinka Jestli chceš, můžu se Ti zítra poptat?!?

andysek2512
15. srp 2016

@jusinka na kolonoskopii jsem byla, v celkové narkóze.... V mladé Boleslavi v nemocnici🙂)))
Oni jsou dva typy kolonoskopie a u jedné dávají narkózu u druhé ne....

jusinka
autor
15. srp 2016

@alik25 az tak? Zitra tam jdes? Tak se prosim zeptej 🙂. Ale skutecne n celkovou anestezii, ne jen analgosedaci.. Tu jsem pred lety mela a neslo to vydrzet, museli prestat ☹., Diky

jusinka
autor
15. srp 2016

@andysek2512 dva typy neznam.. Mam psanou kolonoskopii.. Tak nevim..

alik25
15. srp 2016

@jusinka Zavolám kamarádce a řekne mi co a jak...

jusinka
autor
15. srp 2016

@sweet81 tam mas zkusenost?

mysonek
15. srp 2016

@jusinka Strakonice v nemocnici, tam se to dělá v celkové anestezii všem a bezplatně. Ale to už máš dost z ruky.

sweet81
15. srp 2016

@jusinka kamarádka tam byla a já tam jdu v září, ale na vyšetření tenkého střeva a jen na kraj.

jusinka
autor
15. srp 2016

@mysonek diky.. To uz je ☹

andysek2512
15. srp 2016

@jusinka právě že záleží co přesně kontrolují, kamarádka co je nemocná chodí taky bez narkózy ptz kontrolují jen začátek, pokud jdou dál, dává se narkóza....

jusinka
autor
15. srp 2016

@andysek2512 mam jit na cele strevo.. Vsude davaji jen analgosedaci.. ☹

urtica
15. srp 2016

@jusinka Mám stejný problém...už léta mám zažívací problémy ,ale děsím se kolonoskopie bez anestezie, takže jsem zatím nikde nebyla. Kdybys přišla na nemocnici, kde to dělají, pošli prosím zprávičku. Jinak držím palce!

jusinka
autor
15. srp 2016

@urtica ozvu se 😉. Delaji ji za penize u sv. Anny... Jen maji tak strasne hodnoceni, ze se mi zrovna tam nechce ☹

urtica
15. srp 2016

@jusinka Špatné hodnocení v jakém smyslu?

jusinka
autor
15. srp 2016

Je tam pry jeden dr, ktery se chova jako nadclovek, arogantne, neprijemne.. Celkovou narkozu pry nedava.. No nevim, zkusim tam cinknout a uvidime.. ☹

urtica
15. srp 2016

@jusinka Aha...no, popravdě, ještě jsem nezažila nemocnici nebo oddělení, které by nemělo svého bl.ce ☹...a to i ty sebevíc chválené. A nejde si zaplatit svého dr - stejně jako třeba u porodu..?

andysek2512
15. srp 2016

@jusinka aha a mladou Boleslav mas daleko? Mě ji teda automatické, dělali v celkové narkóze... A můj táta na ni byl před 2-3 lety a taky byl v celkové narozkoze( já na ni byla v Klaudianove nemocnici a táta Pirkovo sanatorium)

blanka.k
16. srp 2016

Některé nemocnice to opravdu nedělají - mě bylo řečeno, že to moc nedělají (ani jako samoplátci) , protože často potřebují spolupráci pacienta, aby se různě natáčel atd., u mě třeba proto, že mám atypicky uložená střeva a prostě to nejde lehce jak má...

hapajo
16. srp 2016

@jusinka muzu se zeptat - celkovou narkozu chces, ze se toho bojis?
Protoze pokud ano, tak bych ti rada napsala, ze ja dostala super ''oblbovaci injekci'' a je paradni a skvele funguje.
Ja jsem z tohoto vysetreni mela uplne panicke zachvaty. Doktorka a sestry me jeste krasne uklidnovaly primo pred vysetrenim = jelikoz to do me nemohly pichnout v tom stavu, v jakem jsem byla.
Ono to fungovalo OKAMZITE. Az jsem byla prekvapena. Den na to jsem si rikala, ze jsem furt cekala, kdy s tim zacnou a ono to bylo hotove.
Pak si po zbytek dne prijdes, jak po opici, ale alespon muzes domu. Nechaji si te tam jenom pul hodku (nebo tak nejak - nemam uplne prehled o case, kdyz jsem byla v tom super stavu 🙂 ) a muzes jit - teda s doprovodem.
Absolvovala jsem tohle vysetreni pred 5mesicema, s naslednou operaci (dalsi panicke zachvaty - ale to je jina story 😉 ).
Za sebe muzu doporucit bez celkove narkozy. Fakt nic nebudes vedet.

babanci
16. srp 2016

Kolega byl včera, dali mu tu oblbovačku a říká, že nevěděl o světě. že by mu taky něco dělali, ani nezaznamenal.

nikolab20
16. srp 2016

@hapajo úplně bych netvrdila, že ten oblbovak funguje tak skvěle. Na kolonoskopii jsem byla 2 vždy to byl strašný horor. Vždy mi ještě pichli něco navíc a na mě to prostě nefunguje. Teď mě čeká v říjnu znovu a mám domluvenou narkózu a bez placení

uhz
16. srp 2016

Ve fakultce v Brne. Neni to narkoza v pravem slova smyslu, ale asi hodne silny oblbovak, musi u toho byt anesteziolog. Nepamatuju si z toho nic.

jusinka
autor
16. srp 2016

@nikolab20 muzu vedet kde ti daji narkozu? Diky 😉

jusinka
autor
16. srp 2016

Na me oblbovak minule vubec nepusobil, opravdu jsem myslela, ze to nepreziju
.. Mam 3 deti a radeji 10x rodit, nez kolonoskopie jen s oblbovakem ☹

nikolab20
16. srp 2016

@jusinka vyšetření mi provedou v Rakovnické nemocnici. Středočeský kraj