Prosim, kde mi udelaji kolonoskopii v celkove narkoze? Zaplatim si ji.. Diky 🙂
Diky, Pardubice.. Ale dojedu si.. Jen je problem, ze vsude tohle vysetreni delaji jen pod analgosedaci a to nechci ☹. U sv. anny v Praze chteji jsem jedine nasla, ze za 2500 kc.. Ale ty recenze ☹
Tady ti to taky udělají http://www.poliklinika-vysocany.cz/gastroentero...
Ach jo, vubec nevim, co mam delat.. Nikde nic o narkoze nepisou a kdyz volam, vzdy se mi skoro vysmeji ☹
@jusinka na kolonoskopii jsem byla, v celkové narkóze.... V mladé Boleslavi v nemocnici🙂)))
Oni jsou dva typy kolonoskopie a u jedné dávají narkózu u druhé ne....
@andysek2512 dva typy neznam.. Mam psanou kolonoskopii.. Tak nevim..
@jusinka právě že záleží co přesně kontrolují, kamarádka co je nemocná chodí taky bez narkózy ptz kontrolují jen začátek, pokud jdou dál, dává se narkóza....
@andysek2512 mam jit na cele strevo.. Vsude davaji jen analgosedaci.. ☹
Je tam pry jeden dr, ktery se chova jako nadclovek, arogantne, neprijemne.. Celkovou narkozu pry nedava.. No nevim, zkusim tam cinknout a uvidime.. ☹
@jusinka aha a mladou Boleslav mas daleko? Mě ji teda automatické, dělali v celkové narkóze... A můj táta na ni byl před 2-3 lety a taky byl v celkové narozkoze( já na ni byla v Klaudianove nemocnici a táta Pirkovo sanatorium)
Některé nemocnice to opravdu nedělají - mě bylo řečeno, že to moc nedělají (ani jako samoplátci) , protože často potřebují spolupráci pacienta, aby se různě natáčel atd., u mě třeba proto, že mám atypicky uložená střeva a prostě to nejde lehce jak má...
@jusinka muzu se zeptat - celkovou narkozu chces, ze se toho bojis?
Protoze pokud ano, tak bych ti rada napsala, ze ja dostala super ''oblbovaci injekci'' a je paradni a skvele funguje.
Ja jsem z tohoto vysetreni mela uplne panicke zachvaty. Doktorka a sestry me jeste krasne uklidnovaly primo pred vysetrenim = jelikoz to do me nemohly pichnout v tom stavu, v jakem jsem byla.
Ono to fungovalo OKAMZITE. Az jsem byla prekvapena. Den na to jsem si rikala, ze jsem furt cekala, kdy s tim zacnou a ono to bylo hotove.
Pak si po zbytek dne prijdes, jak po opici, ale alespon muzes domu. Nechaji si te tam jenom pul hodku (nebo tak nejak - nemam uplne prehled o case, kdyz jsem byla v tom super stavu 🙂 ) a muzes jit - teda s doprovodem.
Absolvovala jsem tohle vysetreni pred 5mesicema, s naslednou operaci (dalsi panicke zachvaty - ale to je jina story 😉 ).
Za sebe muzu doporucit bez celkove narkozy. Fakt nic nebudes vedet.
Kolega byl včera, dali mu tu oblbovačku a říká, že nevěděl o světě. že by mu taky něco dělali, ani nezaznamenal.
Ve fakultce v Brne. Neni to narkoza v pravem slova smyslu, ale asi hodne silny oblbovak, musi u toho byt anesteziolog. Nepamatuju si z toho nic.
Na me oblbovak minule vubec nepusobil, opravdu jsem myslela, ze to nepreziju
.. Mam 3 deti a radeji 10x rodit, nez kolonoskopie jen s oblbovakem ☹
@jusinka Nevím odkud jsi, ale v Praze to není problém v NNH nebo FNM. Snad by to neměl být problém v jakékoli větší nemocnici a rozhodně by to mělo být placeno ze zdr.poj....