Ahoj maminky v úterý mne čeká kolonoskopie. Už teď nespím, prosím která jste byla, bylo to tak hrozné jak někteří na netu píší. Vím že každý je jiný, ale aspoň trošku bych chtěla vědět co mne čeká. Lékař mi řekla že mi něco píchnou, a že dávají dýchat rajský plyn.
fakt bez injekce? to si statečná, já už se teď klepu jak to zvládnu ale musím.
mě taky nedávali žádnou injekci, jak je v příspěvku výše - není se čeho bát, je to jen nepříjemné 😉
@nellisek neboj, jsou horsi veci 😉 me fakt nic nedali. Pro me bylo nejhorsi,ze ten plyn musel ven.
@nellisek Dost záleží na tom, co máš za problém. Já měla hrozný bolesti i přes injekci, takže u mě už jedině v celkové narkoze. Mám v břiše zřejmě srůsty, díky kterým se střeva nemohou pořádně rozpínat. Takže fakt je to individuální. Někoho to bolí, někoho vůbec... Prostě uvidíš až tam.
holky díky moc. Snad to zvládnu a hlavně aby byli dobrý výsledky. 🙂
@mamkamarketa To o plynu slyším prvně. Plynem napouští i u vyšetření střev? Já myslela, že jen při laparoskopii, ale to bys měla narkozu, takže tě nepodezírám, že by ses spletla 😀
@amabilis tak musito napustit, aby videli 😉
Teď čtu, že je to jakási inovace. To by možná vysvětlovalo tu menší bolest.
Mě dali inj a bylo to v pohodě, bez bolesti, jen malinko nepříjemné... No horší to bylo potom, prděla jsem celý den 😅
@nellisek neboj, je to jen neprijemne 😉
Me nedali zadnou injekci, nic na zklidneni...
Je to celkem rychly, jen neprijemny. Nejhorsi bylo, ze te napusti plynem. A ten plyn pak musi ven a ty to neovlivnis 😅