Kojení při pozitivním Covidu. Měl někdo?

arwen666
30. led 2022

Ahoj maminky měla nektera z vás pozitivní Covid a doma novorozence? Mam holčičku 3 týdny a dneska mi vyšel pozitivní test jsem z toho úplně nešťastná 😪

mydlova
30. led 2022

@arwen666 🙄🙄🙄 Se uklidní. Jsem taky dceru kojila, když jsem měla chřipku. Čím víc kojis, tím bude mít víc protilátek a nic jí nebude. To máš jen pozitivní test nebo ti i něco je?

iris92
30. led 2022

@arwen666 Z nadpisu tusim otazku ale primo se tu na nic neptas 🙂 zajima te jestli muzes kojit nebo mas delat nejaka rezimova opatreni nebo co presne?

arwen666
autor
30. led 2022

@mydlova jen mě škrábe v krku minulý týden byl pozitivní partner měl potvrzeno pcr to já zatím nemám ale zítra budu volat obvodnimu ať mě tak, pošle na potvrzeni

arwen666
autor
30. led 2022

@iris92 spíš jetsli jste to tak taky některá měla a miminko bylo v pohodě dělala jsem antigen i malé a ta byla negativni

olga_
30. led 2022

@arwen666 Miminku opravdu velmi prospěje to kojení. Ochrání ho.

arwen666
autor
30. led 2022

@arwen666 a nějaké ty opatření by jste řešili? myju a dezinfikuji jsi ruce po každé co jí beru snažím se na ni nemluvit kvůli kapenkam ale jelikož včera mi ještě nebylo vůbec nic tak jsem jsi normálně pusinkovala a mluvila jsem na ni a už jsem mohla být klidně infekční

leilinka1234
30. led 2022

Prosím tě, uklidni se 🙂 chovej se úplně normálně. Sdílíte jednu domácnost. To bys musela chodit ve vakuovém pytli, abys jí ochránila. Koj, na své dítě mluv, hraj si s ním a ono to bude za pár dní dobrý 🙂 partner se od vás po zjištění c+ nějak distancoval?

arwen666
autor
30. led 2022

@leilinka1234 zkoušel to ale starší syn za ním porad chodil respirator mu sundaval takže jsme usoudili že je to zbytečné takže s nama fungovala normálně jen malou nebral ted mi to vlastně přijde že jsem opravdu ujeta když s partnerem jsem fungovali normálně a já to teď moc hrotim když jsem pozitivní ja🤦‍♀️

ajja87
30. led 2022

@arwen666 Bud v klidu, ja mela pred měsícem covid a kojila,(melinjsme teda už 9 měsíců) opatření jsek žádná nedelala, to prostě u takhle maleho miminka nejde, hlavně nase je hodně kontaktní a taky už je hravá, takže jsem se ji prostě musela věnovat, mala to chytla taky, ale s tim se dalo počítat,samozřejmě jsem nebyla nadšená, bojim se toho, ale nic s tim nenadelame..

arwen666
autor
30. led 2022

@ajja87 a měl průběh v pohodě?

ajja87
30. led 2022

@arwen666 3 dny horecky pres 39,ze začátku trochu rýma a pak asi v po týdnu od pozitivniho testu docela velký kašel

arwen666
autor
30. led 2022

@ajja87 já bych ten covid asi ani neresila ale tím že ji nemůžu ještě nic dát třeba na tu horečku nebo tak kdyby dostala

dasipe
30. led 2022

Ještě nemáš hotový PCR a plašíš. Taky žádný covid mít nemusíš.

mamikry
30. led 2022

@arwen666 Ja jsem dostala covid, kdyz bylo malemu 5 mesicu. Kojila jsem uplne normalne, mela jsem tri dny teplotu, pak uz jem unava, ztrata cichu a chuti. Nakazili jsme se vsichni, ja spolecne se synem, ktery to donesl ze skoly, pak mimco, muz a nakonec skolkovy. Izolace u nas nesla, protoze se o deti musel muz starat, kdyz jsem lehla ja. Maly mel PCR negativni, ale u takovych cvrcku je to pry malo prukazne. Z nosu mu to nevezmou a ocucana testovaci tycinka toho moc nerekne. Ustali jsme to vsich bez nasledku (snad) a do tydne byli az na unavu v pohode.

mandala
30. led 2022

Měla jsem covid a kojila. Měli jsme to celá rodina, myslím, že i nejmladší, ale test jsem nedělala, měla pouze ucpaný nos, jinak nic...

ajja87
30. led 2022

@mamikry nám u 9ti mesicny delali normálně vyter z nosu

ajja87
30. led 2022

@arwen666 na tu horecku je to blby no, srazet aspon zabaly a volala bych doktorce jestli by něco nemohla

anavi29
30. led 2022

@arwen666 pokud by melo melo miminko potize,muzes skusit Viburcol čípky. Mohou i miminecka- viz příbalový letak

arwen666
autor
30. led 2022

@anavi29 děkuji za typ určitě bych stejně konzultovala s doktorkou

anavi29
30. led 2022

@arwen666 Ano ano,urcite konzultovat s dr. Jen me ten Viburcol napadl,ten se muze od 1.dne života ..

chumlee71
30. led 2022

@arwen666 já pozitivní, partner pozitivní a nikdo z dětí nic nedostal jedno 4 lete a jedno 2 lete kojene.

sirinfirst
31. led 2022

Chovala jsem se úplně normálně včetně mazlení atd. Dcera byla v pohodě

pavkova28
31. led 2022

@arwen666 my jsme měli přes Vánoce pozitivní. Kojila jsem úplně normálně, k malému se chovala taky úplně normálně. Po skončení jsem vše vyprala a bylo. Ono člověk stejně nic jiného nemůže, než jen to přijmout, že to tak je. Čím víc budeš vystresovaná, miminko to vycítí a bude taky ukňouraný. Tak se hoď do klidu, pusťte si nějaký film a odpočívejte🙂 přeji hladký průběh

asutak
31. led 2022

Taky jsme to během týdne chytli všichni i 7 měsíční dcera, kterou kojím. Když jsem měla 39, už sem si normálně vzala léky na teplotu a to bylo jeden den.

vaseli16
1. únor 2022

Covid pozitivní v den porodu,kojila jsem normálně jen první tři dny v porodnici s rouškou,ale to spíš na přání ošetřujíci pediatry malého.Je a byl negativní.

holkaokomodra
1. únor 2022

@arwen666 jejda no před měsícem jsme to měli všichni, ja jako první, distanc nema cenu... malá to zvladne neboj, pro me byl taky daleko horsi ten strach z toho co když, nez covid samotnej... drzte se