Ahoj maminky měla nektera z vás pozitivní Covid a doma novorozence? Mam holčičku 3 týdny a dneska mi vyšel pozitivní test jsem z toho úplně nešťastná 😪
Prosím tě, uklidni se 🙂 chovej se úplně normálně. Sdílíte jednu domácnost. To bys musela chodit ve vakuovém pytli, abys jí ochránila. Koj, na své dítě mluv, hraj si s ním a ono to bude za pár dní dobrý 🙂 partner se od vás po zjištění c+ nějak distancoval?
@leilinka1234 zkoušel to ale starší syn za ním porad chodil respirator mu sundaval takže jsme usoudili že je to zbytečné takže s nama fungovala normálně jen malou nebral ted mi to vlastně přijde že jsem opravdu ujeta když s partnerem jsem fungovali normálně a já to teď moc hrotim když jsem pozitivní ja🤦♀️
@arwen666 Bud v klidu, ja mela pred měsícem covid a kojila,(melinjsme teda už 9 měsíců) opatření jsek žádná nedelala, to prostě u takhle maleho miminka nejde, hlavně nase je hodně kontaktní a taky už je hravá, takže jsem se ji prostě musela věnovat, mala to chytla taky, ale s tim se dalo počítat,samozřejmě jsem nebyla nadšená, bojim se toho, ale nic s tim nenadelame..
Ještě nemáš hotový PCR a plašíš. Taky žádný covid mít nemusíš.
@arwen666 Ja jsem dostala covid, kdyz bylo malemu 5 mesicu. Kojila jsem uplne normalne, mela jsem tri dny teplotu, pak uz jem unava, ztrata cichu a chuti. Nakazili jsme se vsichni, ja spolecne se synem, ktery to donesl ze skoly, pak mimco, muz a nakonec skolkovy. Izolace u nas nesla, protoze se o deti musel muz starat, kdyz jsem lehla ja. Maly mel PCR negativni, ale u takovych cvrcku je to pry malo prukazne. Z nosu mu to nevezmou a ocucana testovaci tycinka toho moc nerekne. Ustali jsme to vsich bez nasledku (snad) a do tydne byli az na unavu v pohode.
Měla jsem covid a kojila. Měli jsme to celá rodina, myslím, že i nejmladší, ale test jsem nedělala, měla pouze ucpaný nos, jinak nic...
Chovala jsem se úplně normálně včetně mazlení atd. Dcera byla v pohodě
@arwen666 my jsme měli přes Vánoce pozitivní. Kojila jsem úplně normálně, k malému se chovala taky úplně normálně. Po skončení jsem vše vyprala a bylo. Ono člověk stejně nic jiného nemůže, než jen to přijmout, že to tak je. Čím víc budeš vystresovaná, miminko to vycítí a bude taky ukňouraný. Tak se hoď do klidu, pusťte si nějaký film a odpočívejte🙂 přeji hladký průběh
Taky jsme to během týdne chytli všichni i 7 měsíční dcera, kterou kojím. Když jsem měla 39, už sem si normálně vzala léky na teplotu a to bylo jeden den.
Covid pozitivní v den porodu,kojila jsem normálně jen první tři dny v porodnici s rouškou,ale to spíš na přání ošetřujíci pediatry malého.Je a byl negativní.
@arwen666 jejda no před měsícem jsme to měli všichni, ja jako první, distanc nema cenu... malá to zvladne neboj, pro me byl taky daleko horsi ten strach z toho co když, nez covid samotnej... drzte se
@arwen666 🙄🙄🙄 Se uklidní. Jsem taky dceru kojila, když jsem měla chřipku. Čím víc kojis, tím bude mít víc protilátek a nic jí nebude. To máš jen pozitivní test nebo ti i něco je?