Jak resite kojeni kdyz jste nachlazene? Mam měsíčního syna a plně kojim. Vlezl na me bacil tak nevím jestli si muzu vzít paralen a kojit nebo dat sunar
Ahoj, na paralenu je napsáno, že se může při kojení brát 1 den. Předpokládám, že si vezmeš třeba dvoutřetinovou dávku a budeš ho brát max 1 - 2 dny a můžeš kojit. Já při kojení občas paralen brala, když mě nesnesitelně bolela hlava tak, že jsem nebyla schopná vstát z postele a o děti se starat.
@nikitka2323 Urcite kojit,ja takto byla nemocna v sestinedeli a volala jsem si tenkrat do porodnice. Rekli mi,ze kojenim pri nemoci davam mimcu i protilatky. Jo a mohla jsem Paralen.
Paralen můžeš klidně několik dnů, ideálně hned po kojení. Já ho brala už v porodnici a super, takže žádný strach. Mimču předáváš kojením protilátky, takže je to pro něj výhodné.
urcite koj, paralen muzes a dej si ho idealne po kojeni. Presne jak pise cuuza.
Kojeni naopak chrani miminko pred nakazou, takze urcite kojit. Paralen je OK.
Kojit, první volba z léků při kojení je ibalgin.
A mam si dat cely paralen nebo mene?
@nikitka2323 dej si celý, ať to zabere . Doporučuju zázvorový čaj, pripadne cucat zázvor jestli to das, kloktat sůl s vodou, priznicovy zábal na krk, Vincentka, sirup z cibule a medu (na jemno cibule, dvě lžíce medu,uzavřít do nádoby, výtahe to vodu a tu pít jako sirup), případně osscilocoxinum (je to homeopatikum a myslím, že kojící ho můžou v pohodě)..
Diky za rady
@nikitka2323 ahoj, paralen muzes v beznem davkovani, ale lepsi je pri kojeni ibalgin. Do budoucna - pri kojeni se muze vetsina leku, doporucuji overovat napr na webu mamily.
@nikitka2323 muzes kojit. Paralen bez problemu, ale s rozumem, neprehanet. Od 3m.muzes i brufen. Ja osobne doporucuji lichorerisnici 😁
@nikitka2323 kojit