Když neprobíhá pravidelně menstruace, probíhá ovulace?

ivuska1986
11. bře 2018

Ahojky zkušené mamky, mám dotaz, dcera se mi narodila 3.10.2017, plne kojim, první menstruace se dostavila 6.1.2018, od te doby nic. Doktorka rikala, ze je to hodne brzy na to, ze plne kojim, at nepocitam s pravidelností. Ma otazka zní, zdali kdyz neprobiha pravidelne menstruace, zdali probíhá ovulace? Nejak extra se s partnerem nehlidame, jsem po cisari, druhy mimco chceme, jenze kvuli jizve musime par mesicu ještě pockat.

priefi
13. bře 2018

@ivuska1986 jj, kdyz je ms, je i ovulka. Takze bacha, mimco muze uz byt i na ceste. Je to indivindi. Ja mela 1.ms az po 10.m, kamaradka po 3., druha kamaradka po 6.m a jedna ji nedostala vubec a rovnou po 9m.byla tehu

ivuska1986
autor
13. bře 2018

@priefi ty jo😇 díky za info. No, za normálních okolností bychom drobečka do rodiny privitali, ale kvuli jizve po císaři musime ještě počkat👍

evaaskalova
13. bře 2018

Ovulace urcite probiha i tak. Ja kojila plne a pravidelne do 7.mesice dcerky, pak s prikrmy do 14m. MS jsem od porodu jeste nemela vubec. I presto je male 15.mesicu a za 3tydny me ceka 2. porod. 🙂 Sex bez ohrany jsme meli 2x. 🙂

priefi
14. bře 2018

@ivuska1986 tak si radeji udelej test 😉 dej pak vedet 😊 Ale taky ted muzes mit extra dlouhe cykly 😉

lukysa
14. bře 2018

také mě tyhle myšlenky napadaji7m od porodu zatím se mi nedostavili vubecdo 5m kojen i 6x za noc, ale parkrát jsme se neuhlídali,příznaky nasobě žádné nepozoruji což se vždy u všech třech dostavili,tak si pohrávám s myšlenkou koupit test až budu ve městě.a konečně rozseknou tu ochranu :-?

ivuska1986
autor
14. bře 2018

Ty jo holky, ja jsem diskuzi zakladala jen s dotazem a myslenkou, zdali se nam treba v prosinci povede druhy mimco, i přestože budu kojit-a skutečný výsledek?-mela bych si bezet vyděšeně koupit tehu test😂😂😂 myslim, ze je u nas vse o.k. tehu bych asi poznala, bylo mi blbe uz 14 dnu po zahnizdeni a tatka by taky věděl 😇😂 pri prvnim mi oznamil, tak dnes jsme pocali a taky ze jo😂😂

priefi
14. bře 2018

@ivuska1986 no jen aby ses nedivila 😉 znama taky plne kojila a zjistila, ze je tehu az ve 2.trimestru, jen se ji zdalo,.ze je nejaka klidnejsi, vyrovnanejsi a ma nejak napuchle bricho 😂 absolutne bez priznaku. Kazde tehu je hold jine 😂

ivuska1986
autor
15. bře 2018

Tak aktuálně mam 54 kilo, tak kdyz se mi zacne kulatit brisko, budu vědět😂