Ahoj chtěla bych se zeptat,zda je tu někdo kdo citil když měl covid?Děkuji
@zuzkasim Nepotřebuji aby se tu do mě někdo poustěl. Covid dotazu je tu už mnoho.
@zuzkasim otazka zněla jasne: Cítily jste (vůně)když jste měli covid?
Ted zni otazka jasně 🙂 pred tim to opravdu znělo jako by ses ptala na pocit ;) nikdo se do tebe nepouští, bud v klidu 🙂
@odula Super👍
Aha, tak teď už to chápu, tohle ale z původního dotazu zřejmé není! Syn čich neztratil vůbec, já až asi 4. den.
@zuzkasim Děkuji za odpověd.
Nikdo v rodině čich neztratil a ani chuť.
@martulka88 Děkuji
Já jsem při covidu o čich nepřišla.
Doteď teda nevim jestli to byl covid, ale měla sem z hodiny na hodinu zimnici a přes 38. Trvalo to celej den, pak už klid. Na testy jsem šla ale až po delší době (cca 14dni), výsledek negativní. Dráždivej kasel jsem měla ještě tak dva tři měsíce. Ale v okolí chuť nebo čich (ten spis ) ztráceli.
My koronu neměli ale příbuzní a známí co to měli,tak to bylo prý tak 50:50. Někdo ztratil chuť, někdo čich,někdo neztratil nic.
Při lednovým covidu jsem byla bez čichu i chuti, v červenci mi zůstalo oboje.
Statistiky říkají, že ztráta čichu snad jen 15% případů.
Já jsem přišla totálně o chuť i o čich, fakt dlouho trvalo než se mi to vrátilo..
Děkuji vám za reakce.
Já jsem ztratila čich,ale jen na dva dny. Manžel to měl dýl a dodnes to není stejné. Bráchovi to trvalo přes měsíc,než se vrátil.
Vlastně díky tomu mě napadlo,že může jít o covid ( na jaře)
Uz byla nakazena skoro cela rodina (a ze nas je😂) a nikdo chut ani cich neztratil☺️
Měla jsem docela hnusný průběh, ale čich a chuť jsem neztratila.
Přišla jsem o cich téměř na měsíc s o chuť na 14 dni
Měla jsem britskou mutaci, čich i chuť úplně pořád
Jo bylo mi to divne od prvni bolesti hlavy, ale nevenovala jsem tomu pozornost kdyz bolela jen hlava. Kdyz za dva dny prislo i boleni kloubu a celkova unava uz jsem si byla jista protoze ja mam nachlazeni vzdycky podotykam vzdy stejne a tohle bylo jiny.
Bylo to jako bych byla po nejaky chlastacce. A pak za dalsi den prisla i ztrata cichu a chuti takova ze jsem necitila ani eukalypt.
Zrovna covid prodělávám, nákaza cca před 10ti dny a dva dny horečka, čtyři dny velká únava a včera jsem přišla o čich a chuť.
Nyní mám Covid a ztratila jsem čich i chuť…
Ja ztrácím chuť i čich při každým nachlazení... 🤪 jenom jedna osoba z těch co znám a co měli covid (asi 7) ztratila čich a chuť
Měla jsem v lednu covid (ošklivý průběh) a měla jsem všechno možný, i trpaslíky jsem z toho sra*la, jen o čich ani chuť jsem nepřišla.
@odula ja taky ale pri ryme at uz slabsi nebo silnejsi, ale tohle bylo zcista jasna bez rymy v te dobe uz bez priznaku 🤦👍
Že jsem nemocná jsem cítila docela zřetelně, ale jaký druh viru, na to zatím detekce nemám🙂 Nechápu úplně tu otázku a proč anonymně? Považuješ to za tak citlivé, osobní téma?