Dobrý den,
Je nás tu spousta tak jsem se rozhodla zjistit zda někdo nemá nějakou zkušenost se světlobuněčným renálním karcinomem na ledvině který po roce metastázoval do plic v každé plíci tři malé cca kolem 3mm a jedna kolem 5mm jedna se o mého táty jednu operaci kdy odebraly meta má za sebou ale čeká ho druhá jelikož prvně byli viditelné meta jen na jedné plíci a teď na druhé nikde jinak nic nemá nádor z ledviny se radikálně odstranil před tím rokem.
Zajímá mě zda někdo má zkušenost s něčím podobným a jak vše probíhalo? upřímně se děsím toho kolik času táta ještě má..vůbec s ničím takovým nemám zkušenosti :? Někde výčtu něco pozitivního a někde zas negativního..
Nesuďte mě za to že zjišťují i zde ale člověk v takové situaci se chytá už snad všeho..
@levandule_k motivaci má 💜má dvě malé vnučky to mu hodně pomáhá on jiný zdravotní problém nemá jen tohle ..čekáme co se bude dít jak se odstraní meta z té druhé plíce .
@lenicka2323 Tak určitě mu nějaký terapeutický plán udělal dr. Operace a co dál 🙂
@sweetest to zatím právě vůbec nevíme onkolog říkal že se meta vyjmou a bude sledován aby se v případě nálezu mohlo zase operovat 😔objevily se ty meta v druhé plíci tak ho čeká zase odstranění a dál vůbec nic nevíme
@lenicka2323 O případně chemoterapii nemluvil?
@sweetest nene prý ne 🤔je možné že něco řekne až po té druhé operaci
@lenicka2323 Divné. Tak nad tím nedumej, počkej až bude tatínek po operaci a uvidíš co se rozhodne dr dál 😉
@lenicka2323 Tak to je dobře, že má motivaci.
To ti nikdo neřekne, kolik má času. Hodně záleží na jeho přístupu, jestli si jen lehne a bude čekat až umře nebo má motivaci žít a bude bojovat. Konkrétně tenhle typ neznám, ale znám i případ, kdy se od objevení s rakovinou žije a už je to slušných pár pátků, ale znám případy, kdy to dobře nedopadlo...