Karanténa a manžel. Jak to je?

9. pro 2021

Ahoj holky, asi jsem blbá, ale nikde jsem nedohledala, prosím, manželovi minulý týden skončila izolace, ja dnes zjistila, že jsem pozitivní,,, musí,, manžel taky do karantény?
Abych upresnila, vím, že vzhledem k tomu, že je očkovaný a ma prodelany covid, tak se ho normálně karantena netyka, mě se raky netykala, ale ze zodpovědnosti jsme si ji,, naordinovali,, Tak jestli myslíte, že po tak kratke době od prodelani covidu by mohl třeba covid případně,, skryte,, roznaset, kdyby šel treba nakoupit nebo jestli máme poprosit zase sousedy o nákupy a manžel si vzít v práci dovolenou?
Prosím oaslusnou diskuzi

michaelarousova
9. pro 2021

Manzel do karanteny uz nemusi ☺️Normalne muze nezi lidi ☺️

marcicek84
9. pro 2021

Nic roznaset nebude,kdyz to ma cerstve za sebou...

adelka951
9. pro 2021

Do karantény nemusí. Já také syna posílám do školy, i když je dcera pozitivní, on měl covid před měsícem, tak se ho karanténa netýká.

krisstina93
9. pro 2021

Už se ho to netýká a že by to chytnul po týdnu znovu je fakt nepravděpodobné.

mamikry
9. pro 2021

Pokud covid prodelal a je ockovany, tak riziko, ze by se takhel rychle znovu nakazil temer neni. Syn uz taky chodi do skoly po covidu a brachu ma doma v karantene. Ve skole se testoval a je negativni. 😉

pexi
9. pro 2021

Je super, že jste zodpovědní. My se taky snažíme, ale v tomto případě bych na jeho místě šla v klidu do práce. Šance, že by teď nemoc roznášel je skutečně mizivá.

autor
9. pro 2021

Děkuji všem, snažíme, víme, že očkovaný taky roznasi a snažíme se být ohleduplni k ostatním, přestože vím, že je tak blbá doba a možná někteří se na nás dívají jako na exoti... A musím podotknout, že rozhodně nejsme uzavření doma před světem, chodíme normálně (pokud jsme samozřejmě zdraví) mezi lidi, nakupovat, dcera chodí do školky, navštěvujeme se s rodinou, jen jsme obezretni...