Kapky na rýmu, které mohou užívat i těhotné. Víte o něčem?

hanickaver
4. zář 2019
Uživatel hanickaver je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od hanickaver.

Ahoj , prosím víte o nějakých kapkach proti rýmě abych je mohla i v těhotenství a nevznikala na nich závislost?

vendulak
4. zář 2019

@hanickaver https://leky-volne-prodejne.heureka.cz/euphorbi... 😉 jinak mě ty s mořskou solí nebo Vincentka a tak nepomáhali ☹

zelenaesmolda
4. zář 2019

@hanickaver
lecena ryma trva tyden,nelecena 7 dni 🙂

bartami
4. zář 2019

Kamarádka měla dobré zkušenosti s homeopatickým přípravkem oscillococcinum. Užívala při chřipce s rýmou. Pokud nasadíte okamžitě, kdy pocítíte první příznaky, prý se často nachlazení již nerozvine.

mimco
4. zář 2019

@hanickaver konvička, kapky jsou na nic

jannym
4. zář 2019

Quikxx nebo rymastop (ten je bylinkovej, stipe ale pomaha)

terkatqe
9. zář 2019
Uživatel terkatqe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.

Já mám výbornou zkušenost s kapkami Sterimar. Jsou to kapky s mořskou vodou . https://sterimar.cz/sterimar-na-ucpany-nos

hanickaver
autor
11. zář 2019
Uživatel hanickaver je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od hanickaver.

O těch kapkach Sterimar sem již slyšela, že jsou dobré . Koupim je normálně v lekarně nebo jen přes internet?

krasna_neznama86
11. zář 2019

Na genetice jsem se ptala na kapky do nosu, geneticka (fakt kapacita) rekla, ze se normalne smi, ze jen v lekarne s tim delaji problemy, jsou lokalni a mimcu nic nehrozi. Predtim na orl ta sama informace, pouzivala jsem detsky Nasivin a Sterimar... A presne jsem se bala zavislosti, uzivala jsem je 10 dnu jen na noc.

adelkawe
16. zář 2019
Uživatel adelkawe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adelkawe.

Taky sem se bála brát normální chemický kapky do nosu. Naštěstí mi pomohla kapky s mořskou vodou. Používala sem Sterimar. https://www.lekarna.cz/sterimar-na-ucpany-nos-50ml/

terkatqe
23. zář 2019
Uživatel terkatqe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.

Kapky Sterimar koupis v každý lekarně 🙂 na internetu mužeš samozřejmě objednat taky.

merope
14. lis 2019

@hanickaver @krasna_neznama86 @mimco Ten Sterimar mi taky doktorka doporučovala, ale musím říct, že úplně nej "kombo" mi tak nějak poradili v lékárně a já dotvořila - mám pro malého Libenar, což je fajn, že to jsou malé ampulky, nemáš otevřené celé balení, ale vždy jen tu jednu ampulku. No a potom koupím normální Vincentku, převařím a naplním do ampulek. Protože na nachlazení tu Vincentku i piju nebo kloktám, tak ta troška do ampulek je zanedbatelné množství. A ušetřím dost peněz.

Jinak ta Vincentka do nosu se dá koupit i jako sprej (a jako jeden z mála je opakovaně plnitelný!!), ale z těch ampulí toho asi nateče víc.