Kapky Gynex a nepravidelná menstruace. Máte zkušenost?

aannn
26. kvě 2023

Ahoj, dobry den
Chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá zkušenosti s kapkami gynex a menstruací. Nevím, zda jsou kapky příčinou, ale právě se mi stalo, že jsem měla menstruaci už 2x po 14 dnech od začátku menstruace, tedy týden po skončení. Kapky beru cca měsíc a občas jsem i některé dny vynechala, protože jsem zapomněla. Do toho beru i pilulky Cranium botanic, které ale užívám už 4 měsíce, takže si nemyslím, že to by mělo nějaký vliv. Předem děkuji za odpovědi.
Ann

aspie83
27. kvě 2023

@aannn já před lety gynex vyzkoušela a úplně mi rozházel cyklus 🙈

aannn
autor
27. kvě 2023

@aspie83
A mohu se zeptat jak? Jestli spíše pozdější nebo dřívější? A jak jste to dala do pořádku? Děkuji

bartk
27. kvě 2023

@aannn Vysadila bych je , podle mě to mas určitě z nich a já myslím ,ze oni se nemají ale brát cely měsíc v kuse ne ?

mata2hari
27. kvě 2023

Já je před 7 lety brala a mně naopak rozházený cyklus krásně srovnal 🤷🏻‍♀️

aannn
autor
27. kvě 2023

@bartk brala jsem 3 týdny a týden ne, ale beru to jakoze je užívám už měsíc a a v tom průběhu 3 týdnu, jsem třeba tři dny zapomněla a pak jsem zase užívala normalne..

lilian2111
27. kvě 2023

Mě cyklus rozhazel a dávala jsem ho zpátky dohromady 3/4 roku. 🤦🏻‍♀️ ms nechodila, ovulace taky ne… v životě bych to už nevzala.

aspie83
27. kvě 2023

@aannn spinila jsem před i po menstruaci, tu jsem měla nepravidelně, spíš po gynexu častěji a ovulaci jsem pravděpodobně vůbec neměla... Ale mně nedělal dobře ani kontryhel, který spoustu žen chválí. Naopak mi srovnala cyklus a každý měsíc jsem poznala ovulaci Fertiprona.

nijij
27. kvě 2023

Taky mi cyklus rozházel.... Zabrala až Maca