Ahojky všem, dnes jsem byla u paní doktorky a dala mi léky Ospamox antibiotika kdo to prosím užívá? A je to bezpečné pro člověka?
ano, je to bezpecne. Uziva ten, kdo je nemocny a potrebuje zrovna tyto atb.
Proč se nelečis sama a otravuješ lékaře,když mu nedůvěřuješ?Všechny léky v ČR musí projít kontrolou.Takže bezpečné jsou.
Ne, doktoři úmyslně předepisují lidem nebezpečné léky 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@nikis97 ne neni to bezpecny pro cloveka..jen pro psy. Tva dotorka te chce zabít......
Po celovecerni diskuzi na tema jaky rozmer peřiny pro decko ktery se nevleze uz pod tu pro mimina, jsem myslela ze uz jsem videla vse... no tohle to mozna zas prekonalo...
A ten kdo to uziva ti uz neodpovi..uz neni mezi námi
@nikis97 Na druhou stranu tě ale chápu.. Loni naše fenka dostala tyhle antibiotika, a já krátce poté taky. Když mi doktorka řekla název tak moje první bylo "Ale to jsou psí antibiotika ne?" 😃 Ale opravdu to je i pro lidi...
@klokanka31 tak psi se na běžné nemoci léčí lidskými léky. Náš pes měl léky na srdce, co berou lidi, akorát pro psa jsou o dost mastnější 🙂 ATB se taky používají lidské.
@betelgeuzz To já právě nevěděla, myslela jsem si že psi mají svoje speciální 😃
Taky jsem je brala a zatím žiju 😀. Nebo máš pocit, že doktoři úmyslně předepisují léky nebezpečné pro člověka? 😀
@kafr
ja se nedabno delila s nasim psem o ATB amoksiklav - pes mel osklivou hnisajici ranu a ja mocak 😂
Proč jsi to na zdi smazala a ptas se znova tady? 🤔🤣
@petramana já jsem to brala i s kravama, aby nám to nebylo líto, všichni do jedné zánět vemene 🤣
@maxulekapcule 😂😂😂 tos zabila 😂😂😂
@veroniquecz 🤣
hm,nejak se odpojila 😅
@nikis97 Když ti to dala doktorka tak by to mělo být bezpečné ne? 😃