Asi před měsícem jsme na zahradě pracovali se dřevem a děti mi jedno větší poleno pustili na prst u nohy. Nehet i prst úplně na padrť. Neskutečná bolest první tři dny. Každý den jsem myla dezinfikovala mazala. Nyní už je prst ve fázi slupnutí nehtu otok prstu ustoupil jen nehet na jedné straně ještě drží. Nechávám, až se sám odloupne. Jenze asi dva týdny po úrazu jsme jeli s přítelem jednu obvyklou trasu autem, která trvala asi hodinku dvě. Po příjezdu domů a vystoupení z auta jsem cítila v lýtku postižené nohy tlak při narovnání. Podívala jsem se na nohy a ta postižená měla větší lytko než druhá. Volala jsem na pohotovost co to může být. Říkali ať raději přijedu na kontrolu žil a cév ať vyloučí trombózu. Přes sono nic nezjistili. Na druhý den nebyla po otoku ani památka. Jenze od té doby si nohy neustále sleduji a zdá se mi to lytko chvilkami větší pak zase se zmenší. Řekněte mi jestli je to normální jev nebo kam s tím zajít? Mám totiž obvodního totálního trotla, který mě nechce poslat ani na endokrinologii pro vyšetření krve kvůli půl roku padajícím vlasům a menší lysine na zadní straně hlavy. Prosím má někdo zkušenosti? Nebo je to z toho úrazu palce...
@valkyra7129 Taťka, když si zlomil nárt, tak od té doby má tu nohu vždy víc oteklou. A to je tak 25let zpátky. Některá zranění taky reagují na změnu počasí - karpály, jizvy, bývalé úrazy. Pokud noha není teplá, červená, asi bych byla v klidu. Kor, když jsi byla na vyšetření.
@valkyra7129 to bude z toho úrazu. A doporučuji rychle změnit obvoďáka.
Může zam být tromb?
Pravdepodobne je zranena noha nachylnejsi k otokum, zejmena asi kdyz dlouho sedis s nohama dolu