Ahoj holky, tri mesice po porodu mi nateklo horni vicko.. boli, zarudle neni, vcera i svedelo. Byla jsem u dr v nemocnici na ocnim a pry jecne zrno. Dostala jsem antibiotickou mast s kortikoidy. Namazala jsem a oko nateklo jeste vic,ze skoro nevidim. mam vydrzet nebo co delat? Máte nekdo zkusenost,co s tim? Na vyriznuti se mi opravdu nechce. Pred tydnem jsem znovu zacla brat ha.. nemuze to mit spojitost? Mam doma male mimi,potrebuji byt funkcni. Moc diky
@nazka 2x bych řízení zvládla,potřetí ani omylem. Jinak jsem dostala noční košili a šla normálně na sál, ležela jsem, víčko mi opíchali - umrtvili a pak řezali, měla jsem tam vždy nějaké stehy. 2x jsem to měla zalepené jen tu ranku, potřetí to byl masakr, řezali hodně hluboko, hodně to oteklo, krvácelo a měla jsem zalepené celé oko. Když jsem se doplazila domů, tak jsem se lekla, tmavě fialový monokl přes půl obličeje. Záleží, jak moc tido toho budou stourat a jak moc ti to oteče.Asi jsem moc neporadila
@nazka já měla právě nějaké to zrno v hlubší vrstvě, obnovovalo se to, jizvilo se to a nedařio se jim dostat vše pryč. U tebe to bude asi jednodušší, to zvládneš a bude to ok. Ted naštěstí je to dobré, co mi tam po tom posledním řezání zůstala boulička, tak se to časem vstřebalo a už to poznat není
ječné zrno by mělo nakonec prasknout, tak je možné, že se to předtím zhorší. Já byla 3x na vyřezávání tzv. vlčního zrna (to je hlouběji a nepraskne, v lepším případě se vstřebá) a trápila jsem se s tím hodně dlouho, tak spíš doporučuji konzultovat s dr.