Ahojte, neviete mi poradiť či je to ekzém a čo na to môže zabrať? Vyhodilo sa mi to okolo vianoc,ale dosť výrazne sa to zhoršilo posledný týždeň. MUDr. má voľno až za tri mesiace. 🤦 Nemenila som kozmetiku,stravu a ani nejaké iné zmeny u mňa neprebehli.
To vypadá jako něco, co se objevilo na tváři i mně. Nejdřív jsem myslela, že jsem si na sluníčku spálila tvář, ale dermatoložka říkala, že jde o seboreu, kterou jsem měla nejprve jen u nosu. Nezlepsilo se to ani po kortikoidech, aktuálně hledám jinou kliniku. Držím palce a az budeš mít info od lékařky, ráda se nějakou radu taky dozvím 🙂
@nina004 Jiny praci prostredek - lozni pradlo? Muze to byt tez od jine kosmetiky ci jine domaci drogerie. Hormonalni zmena ( tehu, kojeni/nekojeni, antiko, nejake jine leky, nejaka urcita doba po porodu, kdy se telo vraci do normalu (napr.rok, dva), priblizeni k prechodu?) Jinak pozor ta poradna neni poradna dermatolozky ci jineho lekare. Je to pani hudebnice, ktera se zivi propagaci netoxicke kosmetiky ( dle meho nazoru, ale nektera kosmetika, kterou propaguje - zrejme za uplatu - toxicka je, nebo respektive existuje vzdy na trhu mene toxicka varianta, ale ona doporucuje urcite firmy - dle me jde o proste o reklamu). Muj nazor, nerikam, ze to je nutne pravda. Kazdopadne zdravotnik neni. Vede stranky na facebooku NT. Tak jen pozor.-)
Zkus poradnu: https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/poradna...