Ahoj holky, minulý týden asi 3-4 dny mi bylo mizerně, klouby a hlava, bez teploty a ucpaný nos s rýmou, až do ucha mi to šlo.. říkám fajn, asi nosohltan nebo viróza.. paralen mi pomohl.. ted víkend dobrý a od včera už zas začínám.
Šílená bolest hlavy, motání hlavy, průjem (žlutý tedy) cokoliv sním a hlavně pocit na zvracení, jinak nic. Žádná teplota, ani bolest kloubu. Doktorka má dovolenou, má za sebe zástup, ale v případě akutních stavů a na pohotovost to fakt neni..
Tak si říkám co se ve mně pere.. Ráno dobrý a prijde to vždy nějak odpoledne a pak už se ani nehnu.. může to být chřipka? Zažily jste?
Dekuju!!🙈
@1pomnenka neke.. už zase.. tak zkusím koupit test
@1pomnenka tak chřipka ani covid to neni, dělala jsem si testy, tak nevim 🫣
Tohle sme měli doma. Bolesti hlavy, teploty , zimnice a přidal se průjem. Také netuším co je to za hnus. 3 dny sme jen leželi. A teď jak se cítíš?
@kikisa311 no včera to bylo super, bylo mi skvěle a dnes zas ležím, bez teplot, ale opět klouby, průjem a to stejný.. zítra už naběhnu k doktorce asi 😔
Mam presne ten samy prubeh:(
@nnnadja Moje ségra taktéž.. úplně originál, tak uvidíme co řekne doktorka, mne dnes dokonce páli i v krku a jsem zahleněná.. to mela zas včera ségra a dnes nic.. tak ja nevim co toto je
Holky tak hlásím, že mám streptokoka, absolutně bez příznaků, ale mám nějaký zánět v těle z něj, tak proto mi prý je takto. Dostala jsem antibiotika😄
Nejvíc řádí covid. A ano, lze s ním fungovat, s chřipkou si lehneš do postele, ta tě uzemní.