Holky
neni to dobra kvalita lip mi to vyfotit nejde :( mám stipance na noze a vůbec nevim odkud. Svedi to občas strašně moc, víc jak od komára atd. Pak dlouho nic. Pohybuju se občas v trávě max po kotníky, nespalila jsem se o koprivy, nevim ze by mě něco kouslo. Přijde mi, jak kdybych se s tím probudila proste. Tak se bojím jestli to není štěnice. Nikdy jsem se s tím nesetkala, nechci otravovat s blbostma, ale nepoznáte to některá třeba? Zkoušela jsem hledat i na internetu ale nic mi na to nesedí a pokud něco někde máme, rada bych to vyřešila hnedka. Nevšimla jsem si, ze by u nás něco lezlo, z rodiny to mám jen já😖
@lentilkah proboha. To zní jako svrab. Musí se s tím něco dělat?:D
To není od štěnice. Mě postipali štěnice a vypadalo to jinak. Rozjela se mi potom těžká infekce
@aneta15 jsem klidnější, moc díky. Já se proste bála ze by to měli i ostatní a já třeba něco přitáhla domu nebo tak 😐
Me dr rekla jen myt nejakym dezinfekcnim mydlem, pripadne osetrit rozskrabane pupinky.
Ona se ta potvora za par ni zase odporouci.
Na nikoho to prenest nemuzes, neboj.
@lentilkah moc dekuju 😘 mám radost.)
Nemas zac, jen to nemusi byt ono 🤷
@lentilkah hlavně ze to není štěnice :D
Chapu 😀
Z travy muzes mit sametku podzimni. Ja ji chytla jednou- taky takhle v lete a to svedeni bylo nesnesitelne.
Dela si chodbicky pod kuzi, to by u tebe odpovidalo.