Ahoj holky, poslední dobou se mi dělají takové modřiny, nepopírám, že si sama nedám o roh postele, o dveře atd. 😅
Furt lítám i za malou, tak se někde praštím, ale na té levé noze si nepamatuji, že bych se až takhle někde praštila. Nemůže to být nedostatek železa? Jestli ano, jaké vitamíny jste na to braly?
Nemám se objednat k MUDr? Si říkám, že jde spíš o banalitu, abych ji s tím neotravovala. 😅 Děkuji a krásnou neděli 🌸
Mě se častěji dělají modřiny (že ani nevím, kde jsem se bouchla), když mám málo vit C...stačí nějakou dobu si dělat domácí citrusovo-jablečné džusy, sem tam tobolka aceroly a zas mám na chvíli pokoj. Ale může to být spousta věcí, konzultace s Dr. nemůže být na škodu.
Nedostatek železa nezpusobuje modriny.
Spis problem napr.se slezinou. Prvně podorbny KO.
Právě, nedostatek železa by neměl dělat modřiny. Chce to nabrat krev, v lepším případě prostě jen něco chybí.
@makkyv mě se to děla taky, teda trochu méně a zjistili mi trombofilni mutaci. Špatná srazlivost krve. Rizika do budoucna velká. Nechci strašit, ale klidně bych to ukázala obvodakovi a on sám se rozhodne zda te pošle na hematologii