Je mi pořád špatně a zvracím. Co by to mohlo být?

7. lis 2020

Už skoro dva týdny je mi špatně, je mi na zvracení, občas mě i bolí hlava, ale když si vezmu prášek tak už mě nebolí. Ale špatné je mi pořád. Během týdne jsem 5 zvracela. Nevíte co by to mělo být?

sajul
7. lis 2020

Těžko, nejsme doktoři. Od žaludku, po krční páteř, těhotenství atd atd. Lepší bude lékař 👍

amazonkajanik
7. lis 2020

Jak už padlo,nejlepší bude si dojít k lékaři. Taky mi je pár dní blbě,točí se mi hlava,bolí břicho a záda,po jídle je to ještě horší a strejda google mi řekl,že bych mohla mít rakovinu slinivky 🤔
Ale já vím,že to mám od zad,páč mám total zatuhlý trapez a k tomu bloky kolem páteře ...

mamio
7. lis 2020

@amazonkajanik rakovina slinivky, bys lezla po zdi... A navíc bolesti jsou až v pozdním stádiu...

amazonkajanik
7. lis 2020

@mamio já vím,vloni mi na ni zemřela babička,poslední týden byla v hospicu na morfinu. Od diagnózy ,než zemřela,uplynulo 5měsíců .
Ale víš co,zadají se problémy,aby člověk přibližně věděl a vyskočí tohle. A jakože mě je fakt blbě a to nejsem cíťa. Svijet se bolestí po každém soustu se mi zrovna nelíbí,ale dnes už je líp. Mužský mi včera rozmazal rameno a dnes se budou dělat celá záda

mamio
7. lis 2020

@amazonkajanik já tě chápu 😃jsem totiž to samý... Bohužel moji psychiku poznamenala 3 úmrtí v rodině na rakovinu... Tak to vše už vnímám jinak a jsem extrémně uzkostna na tohle...

mamio
7. lis 2020

@amazonkajanik a co žlučník ten máš ok?

amazonkajanik
7. lis 2020

@mamio žlučník bolí jinak,mamce ho akorát vloni brali,prošla si i zánětem žlučovodu. Já mám bolesti po celé délce žeber,přes ledviny a břicho jde od žaludku (mám vředy na dvanácterníku,beru na to omeprazol)a během jídla se to rozvine do boků a střílí do vaječníků a močového měchýře. Do toho se motá hlava (dnes naštěstí už ne)a je na zvracení. Krom bloku v zádech mám v těle zánět od zubů,takže to je jedno k druhému...

mamio
7. lis 2020

@amazonkajanik já už mám žlučník pryč a právě se u me projevoval různě... Zašla bych na gastro, ať ti vyšetří střeva... Ale asi jsi tam vedená skrz ty vředy...

martt
7. lis 2020

Ja mam takové problémy vždy od zablokováne páteře a většinou mi nic "domácího" nepomůže až pohotovost a kapacka. Ale samozřejmě to může být cokoliv. Zajdi si opravdu k lékaři.

amazonkajanik
8. lis 2020

@mamio no,ono je to spíš tím,že mám blbou postel,špatný batoh a nedávno jsem se dost namakala na procházce. Ono,tlačit kočárek do krpalu přes vyjete bahnite koleje od traktoru,je fakt zahul. Už mám domluveno,až se trochu zmírní ten covid,tak půjdu na pořádné vyšetření