Prosím pomoc už si nevim rady.Je mi neustále zima a sem furt taková unavená.Venku začíná byt krásně a já zimní bundu ještě neuklidila.☹ Trápí me to už tak měsíc na vyšetření sem byla a sem zdravá.Je nějaký doplněk stravy nebo co me pomůže.dekuju za rady
@teriszek A nejsi těhotná? Mně bylo u druhého těhu zezačátku strašná zima, a to jsem otěhotněla na začátku května. Asi tak měsíc to travalo. Jinak jsem taky celkově dost zimomřivá. Může to mít souvislost se štítnou žlázou. Brali ti krev? Nebo na jakém vyšetření jsi byla? Držím palce 😉
Byla sem na krvi a nic.Těhotná nejsem 100%.Venku teplo a já zmrzla,ruce studeny.Snad to prejde.Dekuju
A máš vyšetřenou štítnou žlázu? Mě osobně se projevila na začátku přesně problémem s termoregulací - ve dne mi byla šílená zima (i když bylo vedro) a v noci mi bylo šílený vedro (i v mínusových teplotách) 🙂
Chudokrevnost? Doplnovat zelezo a vitamin B.
taky me napada štitna žlaza i chudokrevost .... ja mam oboje a vim o cem mluvite od te doby co beru prasky na nefunkčnost štitne žlazy a hořčík a B complex forte od Generica tak diky bohu ziju,zima mi byva malo kdy a unava uz je taky mensi,ale chce to i hodne pit vodu a spat minimalne 8 hodin
možná gynko biloba