Jaký používáte opalovák s FA 50?

barinkas
7. čer 2015

Holky, jaký používáte opalovák s FA 50? Potřebovala bych něco lehčí konzistence, nepotřebuji voděodolný. Prostě něco ne moc "patlavého". Mám od malé Sebamed, ale to je tak hrozně mastné. Bohužel se tím musím každé ráno natřít, ruce a nohy, pokud to chci venku ustát bez úhony.

sebinka2013
7. čer 2015

Používáme značku Bioderma, pro mě teda SPF 30 a pro dceru dětský se SPF 50 - oba se krásně roztírají a vstřebají a nejsou vůbec mastné, a na oblečení nezanechají skrvny!! věřím tomu, že se SPF 50 pro dospělé bude taky super 😉

zvargova
7. čer 2015

@barinkas souhlasím s @sebinka2013 pro madam máme biodermu 50+ a pro sebe astrid 25+ a 15+

bella22
7. čer 2015

Piz Buin pro sebe, pro malou Sundance Med

svobodpetika
8. čer 2015

pro mě Bioderma jasná jednička 🙂

sacvi
8. čer 2015

Olej z malinových semen 😉

zuzineckah
8. čer 2015

Používám Ladival nebo Daylong, pro všechny. Nekupuji speciální dětské krémy, protože i dTest mi potvrdil to, co jsem tušila již dávno - dětské krémy na opalování se od dospělých liší jedině barevnějším obalem a obvykle vyšší cenou 🙂 Co se týče konzistence, dlouho mi vyhovoval i Garnier Soft&Silk 🙂

betelgeuzz
8. čer 2015

@sacvi máš ho odzkoušený? Jsem se o něm nedávno dočetla a docela mě to láká.

nov777
8. čer 2015

U nas Bioderma, Vichi 50+

lamarika
8. čer 2015

Ladival 😉 Vyzkoušela jsem Garnier, Nivea, Vichy, Bioderma, Astrid a Ladival mi vyhovuje nejvíc. Hezky se roztírám, dobře vstřebává, je ve spreji a vhodný pro atopiky. Pak hned po něm Nivea, ale tu mám jen 20.

sacvi
8. čer 2015

@betelgeuzz teprve pár dní,ale spokojenost naprostá. Hodně si ho lidi chválí 🙂