holky poradte nějaké vitamíny na podporu imunity pro dospěle
já mám zkušenost s bylinkami .ať už to byla únava,alergie,imunita 🙂
mně opakovaně pomohly vitamíny centrum + mladý ječmen a chlorela. 😉
Imunoglukan nebo Wobenzym + zdrava strava. A bylinky nebo sirupy, popr. oleje z nich. To zabira asi nejlip
Mě se osvědčil preventan
Nedám dopustit na Double X od Nutrilite, popřípadě levnější variantou je Daily .... brala sem vždycky na zimní období a nevím co je nachlazení a chřipku sem neměla snad 5 let ... teď v těhu sem ale musela vysadit ... nicměne oba tyhle vitamíny jsou docela cenově náročné, ale zase jsou čistě přírodní ( což u mně vyhrává)
Ja by som povedala hliva ustrična s rakytníkom...u mna to pomáha 🙂
Souhlasím s hlívou. Dávám jí i synovi a ikdyž se o něj něco pokouší, tak jen slabě a rychle je to pryč. 😉
Hlíva ústřičná v kombinaci s pivovarskými kvasnicemi = Pangamin Glukavin. Je to zcela přírodní a poměrně levný doplněk stravy. A jinak otužovat se, chodit do sauny, ale to se mi díky malým dětem, práci a dalším věcem nedaří moc pravidelně.
Mně se jako vitamíny nejlépe osvědčila probiotika. Já sama beru biopron devítku, což jsou probiotika pro dospělé a mám vyzkoušené, že mi opravdu pomáhají, takže jsem je začala dávat i dětem, když nastoupily do školky, protože byly co čtrnáct dní nemocné a také jim zabírají výborně. Od té doby už kašlu na všechny marťánky a jiné „kraviny“, které jsou pouze reklamním tahem a jediné, co u nich skutečně funguje jsou ty dárky, které k nim přidávají pro pozornost dětí, ačkoli když jsem tenkrát koupila ty marťánky s hodinkami, tak ani ty nefungovaly :D
Ahojky, mohla bych poprosit o radu.Jaké jsou nejvhodnější vitamíny na imunitu v těhotenství v první trimestru? A jestli se dají koupit volně v lékárně. Děkuju 🙂
za mě probiotika 😉 a k tomu echinacea 😉 (stačí úplně dělat si čaj, koupit si sypaný, ne jen v nějaké směsce)...
a nebo rakytník, hlíva apod... ale ta probiotika jsou super
jo a když na mě něco leze tak si lupnu MultiImun Akut
(i dětem, už jsou větší)... nosím to v tašce a mám i v práci, pokud si to dám hned, tak si ušetřím pak dlouhé kurýrování... dětem dám max. 1, sobě klidně 2 tablety na cucání...
Já jsem vždy nedávala dopustit na hlívu. Beru jí celoročně,ale od září jsem pořád nemocná ☹ Už 2x antibiotika ☹ Takže přemýšlím,že zkusím změnit na jiné vitamíny 🙂
Věřím, že nejlépe zabírá pobyt na čerstvém vzduchu, zdravá strava a klid. Bohužel, ani jedno z toho nejsem schopna já osobně dodržet, takže jediné, co do sebe občas hodím je vitamín C s šípkem (s postupným uvolňováním). Nevím, zda-li to nějak extra zabírá, ale jsem lempl co se týče dodržování zdravého životního stylu a sportování, takže alespoň takhle.
Já měla od dětství problémy s imunitou, mám ji sníženou. Zkusila jsem všechno možné. Od různých vitamínu, po Preventan atd. Pak jsem dostala od mamky dárkový poukaz k výživové poradkyni. Pomohla mi sestavit jídelníček a dala mi pár cenných rad a musím říct, že od té doby se mi zdraví podstatně zlepšilo. Do té doby jsem netušila, čím vším lze imunitu podpořit. Teď jsem nemocná tak 1-2x do roka, což je sto a jedna oproti dřívějšku. huráááá 🙂
Zdravím všechny maminy,
nevíte někdo zdali se může v těhu vitamín b2 - riboflavin - v tabletkove podobe? Mam silene rozpraskane koutky uz nejakou dobu, nicmene v lekarne mi rekli, ze to neni uplne vhodne pro tehotne..i kdyz na letaku nic nepisi..ma nekdo zkusenost?
Jsem v 15. tydnu a beru pouze mineraly/soli.
Diky predem.
Já beru GS IMUNOSTIM 🙂 a spokojenost
Skvělé jsou zelené potraviny - chlorella a mladý ječmen! Je to daleko lepší než se cpát firemní reklamním preparáty z lékárny. 🙂 Mám to dlouhodobě vyzkoušené na sobě a svém okolí, i na maminkách, které se mnou cvičí, a je to opravdu super. Pokud chceš bližší info, tak mi písni do zprávy.
Moringa karibská obsahuje všechny potřebné vitamíny pro lidské tělo, užívám ji pravidelně už několik měsíců a mohu jen doporučit.
pry je super hliva ustricna, ja si ji nedavno koupila a v zari zacnu uzivat... jinak manzel basti Preventan