Ja som už unavený z tohto celého. Tento rok už beriem 4 ATB. Na začiatku roka na zápal nechta atb, potom choroba atb, potom zväčšené lymfatické uzliny atb, potom zas choroba ATB. Som 3 týždne po chorobe a pondelok sa mi to celé začalo, že pri prehltani ma niečo reže akoby. Mám aj hlieny trošku v hrdle. Keď pijem vodu ma to nebolí len keď prehltam slinu alebo nejaké jedlo. Užívam ambrobene hlieny mi už idú hore niekedy, ale to hrdlo sa mi nepáči.
Čo hovoríte na hrdlo? Aké mám? Mňa boli akoby na podnebí a tam nižšie. Raz má bolí raz nie. Napríklad keď kýcham tak ma nebolí, neviem co sa to deje somnou. Ďalšie atb nechcem brat. Užívam strepfen sprej a doritricin.
Poraďte čo mám robiť. Chystám sa naspäť lekárovi nech mi spravi výter z hrdla a z nosa a nech mi spravi aj krvné vyšetrenie. Niekedy bolesť ide aj do ucha keď prehltam. Poraďte ľudia
@sahrazad1 čo to je mononukleóza? lichorerisnicu nemôžem Som alergický na všetky stromy a na rastliny. Rastlinné výrobky nemôžem užívať.
Nemôže to byť nič horšieho však?
Opět?
Krvné hlieny mám už trošku krvi tam je
Hele, víš, co je doktor? Nebo se prostě už fakt tak nudíš, že zakladáš už asi 50 diskuzi a čekáš, že ti najdeme neexistující diagnózu? 🤣
Tak aspoň kloktej tu slanou vodu . Nebo zkus Bactoral , ten je prý dobrý .
Tak Bactoral, ten mi vždy zabral. lepší než lichořeřišnice. Můj táta taky blbnul, že určitě má rakovinu krku, našel si mandle a že nádor. tak běhal měsíc na orl, do nemocnice, dokonce k logopedovi ho objednávali, nakonec toho na naléhání mámy nechal, že nic mu není, tak řekl, že umře a od té doby uběhlo 12 let a kupodivu žije dále
@sfet on mával tiež hlieny v hrdle? A čo mu zistili?
Co psychiatr?Ještě si nedostala termín?
To že sa velmi sleduje. Prestat sa sledovat. A inak taketo hrdlo mám aj ja a neriesim. A žijem. Rád tu máš dost, tak skusaj.
A ještě něco. Přestaň do sebe cpat pořád ty antibiotika. Pak se nediv, že máš imunitu v háji. Na zápal nechta mast Betadine, úplný zázrak alebo Visnovskeho balzám, na to antibiotika málokdy nutnost, zvětšené lymfatické uzlinyam taky a neřeším, a jaké všechny choroby jsi měl? Protože choroba to je široký pojem. Dávej si preventivně Bactoral ráno i večer, mne to vždy pomohlo. Trochu drahé, ale do těch svých antibiotik si vrazil asi víc peněz. A užíváš pro nich i probiotika?
Už jsem se lekla, že děložní hrdlo… ale i toto je pěkně hnusné🥴
Hele, tak tohle už je i na mě moc. Říkám Ti, praskej se co nejdříve léčit, jinak si ještě přivodíš diagnózu smrt! To je pořád něco, jsi chodící nesmysl, tohle ani kvalitní psychiatr nedá! Sám sebe bude, díky Tobě, léčit. Už toho nech, fakt že jo! Co to bude zítra???🤔🤔Na tohle nemám nervy, vážně ne. Adie
@sfet mas také červené?
Opravdu vy chlapi umřete i na rýmečku. Já ti nevím přijde mi to úplně jako normální hrdlo a pokud se ti něco nezdá zajdi k doktorovi a nezakládej furt nové diskuze, tady ti nikdo nepomůže.
Co je za problém? Vždyť Ti neustále něco je! To je pořád něco nového, proč se tolik řešíš? Proč si zaděláváš na problémy? Hledáš problémy, kde nejsou. Nic Ti není. Tohle je úplně normálně zdravé hrdlo. Tak co máš?
@terezie90 tak z čoho má bolí na podnebí a aj uši
Bože, Ty to máš ale vsugerované, že Tě to bolí. Přestaň na to myslet 😉
Uši mohou bolet i od špatné krční páteře. V krku může být nepříjemné od reflux jícnu, který nejčastěji spouští stres.
Niekedy, ale to je u alergikove v norme
@mimco ja taky🤣
@terezie90 tak normalni uplne to neni. Je.to pekne.hnusny a me.nkc neni a takovej hnus v.krku teda nemam
Zašla bych si i k zubaři ;)
@patypresdevaty u zubára Som bol. Čo s tým má zubár?
asi myslela dentálku
@hanka_12345 ja viem som objednaný
A nemůže to být mononukleóza ? Kloktej solnou vodu , to pomáhá . A doporučim dlouhodobeji tinktury z lichorerisnice - tak na 3 měsíce . Ale určitě ať ti vezmou krev ….