Ahoj holky, maminky, prostě všechny. A především ty, do máte několik kilo navíc, třeba 30-40. To je můj případ.
Koupila jsem si běhací pás a po měsíci tréninku svižné chůze a především program kardio mám 3kg dole a dle měření v průměru o 3cm boky, pas méně.
Je to skvělé a hodně dlouho mi trvalo se dokopat k něčemu. Při dvou dětech, dům, zahrada, vaření, praní, prostě nemám čas a ani chuť někam chodit do posilovny. A hledám radu, co vám pomohlo za cviky na zpevnění těla, především břicha, nohy...ať nejsem jak bláto 😀😀
Četla jsem o Jillian cvičení, ale pokud máte zkušenosti a doporučíte něco dalšího, co můžu cvičit doma, sem s tím.
Děkuji
Můžu doporučit fitfabstrong.cz. Jsou tam zdarma videa s předcvičováním, tři varianty (light, strong a stronger) a u každé 6 videí v délce cca 20 - 40 minut. Já to cvičím od února, na váhu jsem teda zhubla jen kilo, ale vejdu se do o číslo menších kalhot 🙂 A na postavě je to vidět. Cvičím tedy většinou 3x týdně (někdy zvládnu i 4x, ale někdy taky jen 2x) a docela mě to i baví 🙂
@zuzka3112 Na zpevneni postavy staci uplna klasika v podobe sedu-lehu, drepu (ale spravnych), procvicovani stehen a hyzdi, kliky (klidne damske) a podobne. Pripdne i to chozeni na pasu pomuze zformovat nohy. Dobry je i planking. Zakladem je pohyb tj. denne na pasu minimalne 5 km ostrou chuzi (cca 4,5 az 5 km/hod) a snizeni kalorickeho prijmu. Doporucuji stahnout aplikaci kaloricke tabulky a tam si poctive zapisovat vse, co snis a co vycvicis/vychodis na pase. Je tam primo i chuze po rovine urcitou rychlosti. Prijem by mel byt nizsi nez vydej. To je rovnice, ktera na hubnuti plati jako jedina. Drzim palce.