Jak zvládnout své pocity z minulosti?

26. kvě 2022

Mám si někam zajít ? 😂 před dvěma lety jsme s přítelem prožili kopanec v našem vztahu. A bohužél v tom byla i jiná osoba naštěstí až když jsme nebyli spolu 😅 Jenže žijeme ve stejném městě a pořad se s tou ,,slečnou” sem tam potkávám a je mi to dost nepříjemné. Nakrucuje se jako by něco vyhrála i kdyz mi jí je líto ( na 17 letou mladou holku 7 sexuálních partnerů trochu síla teď už ji je 19 ) tak v sobě nosím zárodek nenávisti jenže nevím ke komu. Zda k ní k sobě nebo k partnerovi ? Mám s partnerem dnes již krásnou 7 měsíční holčičku a i tak se najde chvilka kdy propadám ,,depresím”. Jsem člověk který se snaží na vše pohlížet vsema úhly ale pořad mě to žere. Když se snažím s přítelem o tom mluvit nechce. Myslíte ze kdybych šla na sezení pomohlo by ? Prosím moc prosím pokud je tu někdo komu tento příspěvek přijde hloupý nebo něco podobného tak nekomentujte a neshazujte se protože každý má své životní story a problémy ať jsou jaké jsou, také sem chodíte se radit a věřím že by vám také bylo nepříjemné kdyby se do vás někdo zbytečně negativně pouštěl. Mějte se fajn 🌸

andelka
26. kvě 2022

Ve vztahu bych to brala jako uzavřenou věc. Snažila bych se to zpracovat sama v sobě, klidně i s pomocí,podporou psychologa,terapie. Slečna by ti teď měla být už jedno. Ublizujes zbytečně jen sama sobě.

dasipe
26. kvě 2022

Pokud se cítíš na pomoc odborníka, klidně zajdi, nic tím nezkazíš. Vypovídáš se a už třeba jen tím se ti uleví 😉 není to nic, za co by se měl člověk stydět 🙂 jinak bych řekla, že jsi vlastně ty, pro koho se partner rozhodnul, takže teď už jen zpracovat ty pocity v sobě a bude zase dobře 😊

blondynka400
26. kvě 2022

Proč řešíš, že měla v 17 letech 7 partnerů? Není to jedno? Za mne ano, měla by sis někam zajít, protože to co popisuješ není normální. Píšeš, že jste v tu dobu spolu nebyli, tak v čem je problém? Začni pracovat sama na sobě, věřit si a ne řešit "vztahy" z minulosti.

autor
26. kvě 2022

@blondynka400 Neřeším absolutně nic co se tyce slečny jen poznatek, to o lidech taky něco vypovídá a neřeším tu vztahy co byly ale pocity které se me stále drží a bohužel přes své schopnosti se vypořádat s mnoha věcmi i stavy, pocity a vším si zrovna s tímto nevím rady, takže má otázka zněla ,, myslíte že by mi pomohla pomoc od odborníka?” Jinak ano chci se posunout dalo hlavně kvůli sobě takže díky za tvůj názor 😊 Měj se krásně

pampeliska1313
27. kvě 2022

Neresila bych. Mne si chlap vybral, ne ji. Už to, že se nakrucuje, pokud tomu tak opravdu je, bych brala tak, ze “já to nemám zapotřebí, kdyz ty jo” a nazdar. Já ruzny ex od manžela občas potkám a taková ta “nenávist” za to ze to pravděpodobně byla hlupka, co mu často ublizovala (někdy) a ze vidím, jak se mi nakrucuje před manželem, jde za nim a snaží se, přešla do takovýho “zenu” že mi je jasný, že ji to je k prdu a že spis z její strany to vnímám jako něco, co by měla řešit. Dokonce mám se vsema až na jednu dobrej vztah a často to jsou strašně fajn ženský. Ta jedna se porad nějak snaží.) Snažila bych se přijít na to, proč to ty pocity u Vás vyvolává - jste si jistá sebou ve vztahu? Mate strach, ze bude pritelovi psát a ze by podlehl? Mate zpracovanej ten samotnej “kopanec”? Klidně bych zkusila někam zajít, třeba jsou odpovědi někde jinde, než si myslíte.)

leniczka23
27. kvě 2022

Myslíš že o ní něco vypovídá když měla v 17 tolik partnerů? Tak to fakt ne. Kdyby si řekla 20. To už víc vypovídá něco o tobe když takhle uvazujes a drbes ji tady, že se nakrucuje. Je ji 19 proboha, co jiného má dělat než se nakrucovat? 😁😁 Já nebyla jina. Ale k věci..Si se sebou spokojená? Myslim tím teď, jestli si spokojena s tím jak vypadáš? Protože podle mě sebevědoma, spokojená ženská nemá potřebu řešit takovouhle věc a holku. Si spokojena ve vztahu?
Nedivím se chlapovi, že to řešit nechce, ale zase na druhou stranu pokud by ti to mělo pomoct, mohl by se překonat. Pokud máš pocit, že by ti to pomohlo, se někde vypovídat, tak neváhej a udělej to prostě.

hani_na
27. kvě 2022

Já Tě chápu a podpořím. My jsme s dnešním manželem měli začátek vztahu jak z mexický telenovely. Já neumím flirtovat, dát chlapovi najevo zájem, zvlášť v práci jedu profesionální rovinu. Do manžela jsem se zakoukala na první pohled, ale prostě jedna moje kolegyně uměla dát najevo zájem hodně dobře. Chlap se Ti max. jednou omluví a jde od toho, nějaký řešení a patlání v tom není na něj. Dusit to v sobě není dobrý ani pro Tebe ani pro malou, ale tohle je opravdu o Tobě a nejistotě v Tobě. On ani Ty to nevrátíte, obrať pozornost jinam a když to nepůjde, zajdi se někam vypovídat.

autor
27. kvě 2022

@leniczka23 myslím ze to o člověku vypovídá hodně , žádná sebeucta ke svému tělu rozdávat umí každá ale to tady vůbec neřeším😂 a co se tyče jestli jsem se sebou spokojena tak jsem a vždy byla. Sem ráda tmě aspoň jiné holky umí číst mezi řádky 🙂 ten popis byl jen pro zjasnění situace o tu holku tu vůbec nejde ani o partnera jde čistě o mě co na tom proste nechápete 😂😂

bereni
27. kvě 2022

Mela bys zajit k terapeutovi. Neumis zpracovavat zrejme emoce a nektere informace. Co se tyce o tom co o kom “vypovida”, tak tady se slecny taky zastanu a prijde mi krajne nedospele, aby byla odsuzovana takovyma rypavyma dodatkama. To treba neni o tom, ze rozdava, ale treba si to uziva a na tom neni nic spatnyho. To ze ma nekdo vetsi sexualni pohnutky nevypovida o cloveku, ze je horsi ci lepsi. Koneckoncu s ni byl tvuj pritel - to o nem taky neco vypovida, kdyz byl s takovou zenskou? 😃 Myslim si, ze to nemas zpracovany, fakt si nekam zajdi at ti to nepreroste pres hlavu a nezacne zasahovat do vztahu.

autor
27. kvě 2022

@bereni ja ti děkuji za tvoji radu a názor 🙂 určitě na tom zapracuji 🙂 měj se hezky