Jak zvětšit prsa?

mischel95
29. zář 2024

Ahoj holky,chtěla sem se zeptat sem po dvou dětech a prsa mám šílené malé a už jsem z toho dost nešťastná nevíte co by mi mohlo pomoci na zvětšení prsou přírodně nebo jestli nevíte jaké prášky na zvětšení prsou pomáhají?Moc vám děkuji

1pomnenka
29. zář 2024

Ne, nic z toho, co píšeš, nepomáhá. Velká prsa jsou špatně uložený tuk, každé se tuk ukládá někde jinde. Jedině si zaplatit plastiku.

lv
29. zář 2024

Ne, na to prášky, mastičky nepomáhají. Trochu se dá zvětšit objem prsních svalů silovým tréninkem, ale samotný prsa ne.

anpineapple
29. zář 2024

Všechny tyhle zázraky v tabletkach jsou jen vyhozené peníze 😊 jedine plastika nebo proste vhodná podprsenka 😁

misha31
29. zář 2024

Pribrat na vaze

titina12
29. zář 2024

Můžeš posilovat 🙂

simkrk
29. zář 2024

@mischel95 přijmout to a začít se mít ráda taková jaka ses 😊taky mam prsa malá, nijaká.. 😁🤷Ale co no..nedá se nic dělat 🤭😊

anpineapple
29. zář 2024

@simkrk přesně 🙏🏻 hlavně, ze jsou zdravá 🌸

cherie24
29. zář 2024

Mám odkojených 4,5 let dohromady se 2 dětmi. Před dětmi jsem měla lentilky pod kobercem. Z porodnice s první dcerou jsem odcházela s prsy velikost D. Užila jsem si to, ale teď mám prsa jako 2 vyfouklé balónky... V podstatě jediná přírodnější cesta je zvětšení vlastním tukem. Je to ale raketa a reálně to zvětší prsa jen o půl až jedno číslo max. Dá se to opakovat, ale cena každého zákroku stojí přes 100 tisíc za zvětšení o půl čísla. Nic moc. Žádné zázračné tablety neexistují. To by bral každý. 🙃

patypresdevaty
30. zář 2024

U mě tedy fungovala kombinace hormonální tělísko + pár kilo přibrat. Ne že bych to tedy dělala s tímhle cílem, ale prostě to tak je. Po dětech jsem původní 65F měla vyfouklá, povislá a tak o dvě velikosti menší. Teď už je mám zase zhruba jako předtím. A ta kila navíc mi nevadí, spíš mi svědčí, byla jsem předtím až moc hubená.

lilian2111
30. zář 2024

Přibrala jsem 15kg a mám prsa celkem pěkný 😁😀 nutno počítat že mistrů prsou ti může přibýt taky zadek 😁