Zdravím, mám dlouhé cykly. Jak se Vàm podařilo zkrátit fázi do ovulace? Myslím nějaké přírodní produkty, ne hormony na předpis. Děkuji 😊
Gynex (ani nic jiného, zkoušela jsem snad vsechno, drmek, kontryhel, atd) mi nepomohl, cyklus jsem po něm měla ještě delší než jindy a menstruace byla šílená, měla jsem hrozné bolesti... Na zkrácení cyklu i ukázkovou ovulaci mi pomohl Nosifol forte duo active (podobné přípravky jsou Inofolic, Fertiprona atd), já si vybrala ten Nosifol kvůli tomu, že jsou v něm dva druhy inositolu 🙂 měla jsem tehdy problémy s cykly (dlouhé, nepravidelné), naběhla mi po něm krásně i ovulace a konečně jsem měla pozitivní ovulační testy... Snažili jsme se tehdy skoro rok, ten Nosifol jsem brala asi dva nebo tři měsíce a otěhotněla jsem... Podruhé jsem nepotřebovala vůbec nic, to vyšlo hned napoprvé, zrovna jsem začala užívat Fertipronu, ale jí nepřičítám žádné zásluhy, brala jsem jí tak max týden 😄 asi se to po porodu trochu spravilo
Drmek obecný, tinktura.
Moc děkuji za inspiraci 😊 momentálně beru Drmek forte a piji kontryhelový čaj,vypadá to nadějně...
Gynex jsem brala dlouhodobě, bohužel žádné velké zlepšení jsem nezaregistrovala...
@annah1111 čaj kontryhel ,Gynex kapky