Dobrý večer či ráno😆.Nevypátrám zde informace jak si posílit imunitní systém?Jsem neustále nachlazení, zhruba týden po ATA . ČESNEK a ZÁZVOR už nepomáhají . předem děkuji za odpovědi.
Taky doporučuji Wobenzym, u dcery měl úspěch, musí se však dodržovat přesně podle instrukcí - hodně zapíjet, polykat na lačno... atd. Je sice dost drahý, ale nám se opravdu vyplatilo. 😉
Imunoglukan. .. funguje
PargaVit Vitamin C je super 🙂
Začala bych lactobacily a vitamínem C a pokud ani to nezabere, tak Wobenzym, jak píšou ostatní, je prý super. 🙂
Třeba nějaké vitamíny pro těhotné, pokud neberete teda......je tam mimo jiné i vit. C...........já třeba brala Femibion. A byla jsem OK.....první těhu jsem nebrala takhle nic komplexně pouze kys. listovou a hned na začátku hnusná angina.....
Zkus chlorelu,jecmen nebo rakytnik sirup
Pokud jsi veškerou klasiku jako je vitamín C, laktobacily, zázvor atd. zkoušela, být tebou bych šla do toho wobenzymu. Já jsem s ním osobně moc spokojená. Ale určitě to chce brát na lačno. To mi lékař i lékárnice neustále tloukli do hlavy🙂 A ten Rakytník je také skvělá věc - doporučuji jednak sirup, ale také čaje.
Kontaktovala bych homeopata
Vitamínové doplňky a laktobacily. Česnek mi nikdy nepomohl, naopak jsem měla pocit, že nemoci spíše přitahoval. A jíst ovoce a zeleninu mi nikdy jen tak nestačilo.
Já jsem taky pro vitamínové doplňky. Je hezké jíst hodně ovoce a zeleniny, ale nikdy to není dost. V zimě beru doplňky s E a C. Snažím se chodit do sauny a otužovat se 🙂 už 4 roky jsem nebyla nemocná 🙂
Otužovat se, chodit ven, sportovat, doma větrat a nepřetápět, chodit do sauny, snažit se mít především nohy v teple, mít radost ze života a dostatečně spát 🙂 já si sem tam dám ještě sklenku červeného vína a česnek, když mám pocit, že na mě něco leze, taky mám rakytníkový čaj a vit. C. Nevím jak se může v těhotenství, ale existují i dlouhodobé prášky na imunitu, musí se začít brát včas před chřipkovou sezónou, zkuste se zeptat doktorky, já už si název nepamatuji, ale fungovaly výborně.
Já taky klasické C, ale teď jsem stejně lehla. Jím hodně ovoce a zeleniny. Jinak teď jsem si nově koupila ještě nějaké doplňky stravy Avilut, tak jsem zvědavá 🙂
Ja zkousim Wobenzym a hlivu a detox jater. Ostropestrec, reishi, laktobacily.