Ahoj,
je tu někdo kdo trpí záchvatovým přejídáním nebo případně někdo kdo se ho dokázal zbavit? Trápí mě to už hodně let,teoreticky vím,jak s tím bojovat,vím, co bych měla a neměla dělat,ale už to mám v hlavě tak strašně silně zakořeněný,že mě to vždycky přemůže a já začínám pořád znova a znova.. Kdo to zažil,tak asi ví,jak je to těžký a jak to dokáže ovlivnit život.. Je tu někdo,kdo tto taky řeší,chtě by se s tím poprat a chtěl by se v tom vzájemně podporovat?
@mandarinkka zájdi si za nutričnou poradkyňou, premeria ťa prístrojom, zistia bazálny metabolizmus a uvidíš, či je problém v tom, že ješ celkovo menej ako potrebuješ a potom sa to snažíš nárazovo dohnať, alebo máš nesprávny pomer jednotlivých zložiek (tuky, cukry, bielkoviny). Väčšinou je to kombinácia...
Doporučuji řešit s psychologem☺
Bud psycholog nebo treba kraniosakralni terapie, no proste resit tu pricinu.. ta bude asi psychicka 🙂
Pomohla mi antidepresiva.Sama jsem to nezvládla.
@mandarinkka Nevím jestli je to úplně to co máš na mysli, ale tak dvakrát do měsíce se strašně přežírám. Před ms a ovulací. Je to hrozné, cítím že jsem plná, ale i přesto si musím ještě něco dát. Snažím se to hodně omezovat, protože pak je mi špatně a kroutím se. Myslím že můžu říct, že se mi daří se krotit 🙂. Pomáhá mi mít v puse třeba žvýkačku nebo se přejím třeba melounu, to je alespoň jen voda 🙂.