Ahoj,mám bradavici na chodidle.Jak se jí zbavit mimo dusíku.Moc díky!
@zutinka nepomohlo mi rezani ani dusik, ale platky cesneku nalozene pres noc v octu..doporucuju prilozit cca na par hodin..ja pres to omotala potr folii a pak obvazem..je to teda trochu citit a jd to malicko maso, ale pomohlo..zalezi, jak mas citlivou kuzi..ja to mela jodne, tak jsem to nechala pres moc, asi jsem to malicko prehnala..nejdriv jsem se lekla, palilo to a fakt to od toho bylo dost podrazdeny a vypado to strasidelne, ale pimalu to proschlo, udelal se velky strup, ktery se pak pomalicku sam sloupal a od ty doby mam klid..
Propolis. Během 10 dní nikde ani památky
kolodium forte 👍 uz jsme tím vyhnali bradavic celé zástupy 👏
Rok chodím na vypalování dusíkem a žadný výsledek, mám také bradavici na chodidle. Česnek i banán jsem zkoušela, bez výsledku. Teď jsem objednaná na Bulovku k novému lékaři, tak jsem zvědavá, co vymyslí....
Běžně nám pomohla vodička Duofilm z lékárny, mazalo se to štětečkem, ale naposledy měla dcera velkou bradavici a mazání ne a ne pomoci. v lékárně jsem koupila URGO BRadavice - v podstatě zmražení v domácím prostředí. Stojí to 350-500,- stačilo 2-3x aplikace a velká bradavice zmizela.
@zutinka když jsem byla malá, měla jsem bradavici na noze a při slově dusík mě sbírali pod stolem 😀 mamka se nade mnou slitovala, každý večer jsme máčeli nohu a pak bradavici odrbávali nůžkama a pinzetou trhali kořínky.. Nakonec jsme zatřeli nějakým přípravkem z lékárny, jednou to byl myslím i ten zmiňovaný duofilm. No a takhle každý večer, nakonec už jsem si to pak dělala sama 😀 bradavice zmizela a od té doby, co nechodím na bazén bez nazouváků, tak jsem bez problému 🙂
Také jsem používala Duofilm a pomohl mi 😉
To kolodium forte jsem už také hodněkrát doma použila a bradavice vždycky zmizly 🙂
Co holky používáte na bradavičky na patách, nějaký přípravek?
KOlodium se mi neosvědčilo, ten bílý film se za chvilku sloupl a bradavice furt na místě. Mám teď odzkoušený ten česnek v octu, nakrájela jsem stroužek na tenké plátky, dala do octu a vždy večer dala jeden plátek na bradavici a přelepila náplastí, ráno sundat. Asi za týden se bradavice vyloupla.
Ahoj, tak to jsem ještě neslyšela, ocet a česnek, vyzkouším..jinak připravky dermo nebo kosmetické asi nepomůžou? Spiše navštívit lékařku?
nejlépe nám pomohlo tohle: https://www.pilulka.cz/tibetska-tinktura-vlasto...
Po kolodium forte se bradavice rozlezla na další místa. Tímhle přípravkem jsme mazaly asi š týdny a po bradavicích ani stopy.
Super, děkuji mrknu se také.
A nezkoušeli jste na ně něco přírodního, jako je aloe vera gel. Ted jsem o tom četla jeden článek.
Jinak už je jinak možné ty bradavičky vypálit nebo použít něco nešetrného(((
Dcera plave a na noze se jí dělají bradavice dost často.Vyzkoušeli jsme česnek, izolepu, dokonce vypalování, které dcera špatně snášela, po nějaké době se bradavice stejně objevila znovu. V lékárně mi poradili Kolodium forte nebo Duofilm. Zkusili jsme Kolodium, protože je levnější a oproti Duofilmu obsahuje navíc vlaštovičník. Sice je to běh na dlouhou trať a je potřeba být důsledný, každý den potírat a sloupávat, ale funguje to. Po pár dnech se bradavice vyloupla.
Kdysi dávno mi kožní lékařka odstranila bradavici z paty a malíčku seskrabnutim. Žádný dusík, žádné umrtvení, za tři dny se to zatáhlo novou kůží a za týden jsem obula botu...