Jak se zbavit bradavice na chodidle?

zutinka
5. bře 2019

Ahoj,mám bradavici na chodidle.Jak se jí zbavit mimo dusíku.Moc díky!

kittyy17
5. bře 2019

Kdysi dávno mi kožní lékařka odstranila bradavici z paty a malíčku seskrabnutim. Žádný dusík, žádné umrtvení, za tři dny se to zatáhlo novou kůží a za týden jsem obula botu...

vrabcak0007
5. bře 2019

@zutinka nepomohlo mi rezani ani dusik, ale platky cesneku nalozene pres noc v octu..doporucuju prilozit cca na par hodin..ja pres to omotala potr folii a pak obvazem..je to teda trochu citit a jd to malicko maso, ale pomohlo..zalezi, jak mas citlivou kuzi..ja to mela jodne, tak jsem to nechala pres moc, asi jsem to malicko prehnala..nejdriv jsem se lekla, palilo to a fakt to od toho bylo dost podrazdeny a vypado to strasidelne, ale pimalu to proschlo, udelal se velky strup, ktery se pak pomalicku sam sloupal a od ty doby mam klid..

miba10
5. bře 2019

Propolis. Během 10 dní nikde ani památky

rousse
5. bře 2019

kolodium forte 👍 uz jsme tím vyhnali bradavic celé zástupy 👏

petrazelhoty
5. bře 2019

Rok chodím na vypalování dusíkem a žadný výsledek, mám také bradavici na chodidle. Česnek i banán jsem zkoušela, bez výsledku. Teď jsem objednaná na Bulovku k novému lékaři, tak jsem zvědavá, co vymyslí....

klara.t
5. bře 2019

Běžně nám pomohla vodička Duofilm z lékárny, mazalo se to štětečkem, ale naposledy měla dcera velkou bradavici a mazání ne a ne pomoci. v lékárně jsem koupila URGO BRadavice - v podstatě zmražení v domácím prostředí. Stojí to 350-500,- stačilo 2-3x aplikace a velká bradavice zmizela.

annynka94
6. bře 2019

@zutinka když jsem byla malá, měla jsem bradavici na noze a při slově dusík mě sbírali pod stolem 😀 mamka se nade mnou slitovala, každý večer jsme máčeli nohu a pak bradavici odrbávali nůžkama a pinzetou trhali kořínky.. Nakonec jsme zatřeli nějakým přípravkem z lékárny, jednou to byl myslím i ten zmiňovaný duofilm. No a takhle každý večer, nakonec už jsem si to pak dělala sama 😀 bradavice zmizela a od té doby, co nechodím na bazén bez nazouváků, tak jsem bez problému 🙂

ejmate
6. bře 2019

Také jsem používala Duofilm a pomohl mi 😉

carolisa
6. bře 2019

To kolodium forte jsem už také hodněkrát doma použila a bradavice vždycky zmizly 🙂

marketanova
6. bře 2019

Co holky používáte na bradavičky na patách, nějaký přípravek?

betelgeuzz
6. bře 2019

KOlodium se mi neosvědčilo, ten bílý film se za chvilku sloupl a bradavice furt na místě. Mám teď odzkoušený ten česnek v octu, nakrájela jsem stroužek na tenké plátky, dala do octu a vždy večer dala jeden plátek na bradavici a přelepila náplastí, ráno sundat. Asi za týden se bradavice vyloupla.

marketanova
7. bře 2019

Ahoj, tak to jsem ještě neslyšela, ocet a česnek, vyzkouším..jinak připravky dermo nebo kosmetické asi nepomůžou? Spiše navštívit lékařku?

babka
7. bře 2019

nejlépe nám pomohlo tohle: https://www.pilulka.cz/tibetska-tinktura-vlasto...
Po kolodium forte se bradavice rozlezla na další místa. Tímhle přípravkem jsme mazaly asi š týdny a po bradavicích ani stopy.

marketanova
8. bře 2019

Super, děkuji mrknu se také.

marketanova
11. bře 2019

A nezkoušeli jste na ně něco přírodního, jako je aloe vera gel. Ted jsem o tom četla jeden článek.

marketanova
19. bře 2019

Jinak už je jinak možné ty bradavičky vypálit nebo použít něco nešetrného(((

mariepurmenska1
12. lis 2021

Dcera plave a na noze se jí dělají bradavice dost často.Vyzkoušeli jsme česnek, izolepu, dokonce vypalování, které dcera špatně snášela, po nějaké době se bradavice stejně objevila znovu. V lékárně mi poradili Kolodium forte nebo Duofilm. Zkusili jsme Kolodium, protože je levnější a oproti Duofilmu obsahuje navíc vlaštovičník. Sice je to běh na dlouhou trať a je potřeba být důsledný, každý den potírat a sloupávat, ale funguje to. Po pár dnech se bradavice vyloupla.