Jak se hodit do pohody?

veronikavrbova
29. únor 2016

Ahojte maminky potrebuji poradit....mam 15mesicni dcerku davam ji vse a vsechen cas.sem vystresovana neklidna porad se o ni bojim....sem vynervovana a vystresovana a pocasi tomu taky pridava...potrebovala bych se hodit do pohody ale nejde mi to a me okoli a rodina mi moc nepomuze ba to zhorsuje budu rada za jakou koliv odpoved dekuji

anushka111
29. únor 2016

No vždy je to o čase sama pro sebe a pohodě, ale toho se vám jak vidno nedostává. Já zkusila akupresuru a bylo to potom lepší teď přemýšlím o akupunktuře - dost lidí si ji právě na tyto problémy chválí - za krátký čas slušné výsledky. Ještě mě napadají přírodní antidepresiva (on je ten název lehce zaváějící) je to směs bylin nacpané do kapslí a kupuje se to standartně v lékárně. A jinak pokud vám to šero nedělá dobře, tak vždy sviťte v místnosti kde právě jste, čím silnější světlo tím lépe. Pak už mě napadá jen kamarádka, případně nějaké "kurzy" pro mimi či hernička, ani tak nemyslím to že by se dcerka něco naučila, ale že by ji chvilku zabavil někdo jiný a vy byste si mohla popovídat s někým z té skupiny kdo je na tom stejně ( a že takových žen je oopravdu dost 😉 )