Jak dlouho v těle působí Neurol 0,5 mg.

19. srp 2023

Ahoj, rozjela se mi panická ataka a spustila nějakou šílenou úzkost, nechci vyšilovat ale je mi jak kdybych měla mít každou chvíli infarkt. Dostala jsem Neurol 0,5mg že si ho mám brát podle potřeby. Jenže , vzala jsem si ho ve 12h , zabral za hodinu....a teď to začíná celé znovu, je mi hrozně špatně. Vážně působí tak krátce a nebo mi ke fakt něco jiného? M závrať, buší mi srdce a zvracím...před tou atakou jsem nebyla schopná vstát ani že země, bojím se jet zpátky do nemocnice, že si mě tam nechají, mám doma dvě prťata malá. 🙄

fifinka2020
19. srp 2023

Ahoj, nejsem odborník na neurol, ale určitě v pribalovem letáku bude, jaké je povolené množství na den, ne? A jestli ti řekli podle potřeby, tak bych očekávala, že další můžeš... asi bych to vyvozovala podle jiných léků - vždycky je ten účinek spíš na hodiny než na dny. Ale třeba poradi ještě někdo, kdo se v tom vyzná odborneji...

escapelle
19. srp 2023

Když sem měla akutní psych.potize,brala jsem neurol i 3xdenne.
Nicmene na neurol velmi rychle a snadno vzniká závislost,takže co nejdříve řešit s psychiatrem a poresit změnu.a taky jsou léky,po kterých člověk nebude tak mimo.
Ať je brzy lip 🍀