Mám dotaz, jak dlou jste ještě po 6nedělí krváceli ?já jsem 2dny po skončení šestinedělí , a pořád ještě krvácím spíš lehce špiním , a něky mm i takoví hlen na toal.papíru když jdu na malou..Nekojím , malej je na UM.A dneska mám trošku i pocit jako by mě bolelo v podbříšku jako n menstruaci , je to možné, že by mohla přijít tak brzo???Nebo jak ste to měli vy?Děkuji za odpovědi
@efea1986 taky bych řekla, že to může být. já měla teda pauzu po šestinedělí a menzes skoro 20 dní, ale cyklus se v podstatě rozběhl hned. žádná půlroční pauza - bohužel :( takže bych zkusila ještě týden vydržet a pak kdyžtak zajít k doktorovi, kdyby to nebralo konce. třeba ti fakt cyklus naváže hned.
Děkuji za odpvědi,.Jsem zvědavá no jak o bude,těšila jsem že budu mít chvilku klid ,než přijde první menzes,a ono asi né.
@efea1986 na druhou stranu kdyby to byla menses a pak chodila pravidelně, tak aspoň budeš vědět, že je vše v pořádku a tělo porod z tohoto ohledu zvládlo. já to tak aspoň brala. byla jsem po sekci, při očistcích se mi uvolnily i větší kusy sliznice a měla jsem zanícenou jizvu, málo mlíka. takže popravdě bych byla ještě nervní, jaktože jsem to jako nedostala :D teď už bude jenom líp
No naposledy ny kontroe co jsem byla ted u doktora protože jsem měla probémy , tay mi hrozilo že půjdu na čištění, ale nakonec v pohodě,, no uvidíme , kdyby něco tak mu zavolám a zeptám se co aa ja
Tak 2dny po šestinedělí se dostavila menzes. Tak jak jsem si myslela že budu mít chvilku klid, tak nemám. No už mi to zase nastane 🙂
@elinka89 jj taky jsem rád že to není nic vážnějšího. No jsem zvědavá jak to ted budu mít .Ale někde jsem četla že první menstruace je prej bolestivá , a umě vůbec nic , že by to nějak bolelo.Tak nevím , no Ale co stejnak mě to čekalo , tak bud ted nebo až dýl to je jedno .
Tak , takovou menstruaci , jako mám ted , jsem ještě nikdy neměla , nestačím měnit vložky, a to já nesnáším , vložku tak ted jsem ráda že jí mám , je to děs, doufám že to je jen tedkon ta první a pak to bude dobrý
@efea1986 to ti věřím, já měla první mesntruaci po porodu také divokou, vložky jsem nestíhala měnit, v noci jsem kvůli tomu nemohla ani spát ... no a nakonec mě osvítilo a víš co jsem použila? dětskou plínku 😀 ... dcera měla tenkrát myslím ještě ty nejmenší, ale pořád to bylo větší a savější než jakákoli vložka 😅 ... a spala jsem až do rána jako miminko ... můžu tohle neobvyklé řešení jen doporučit 😎
Já krvácela celé šestinedělí, pak asi 5 dní pauza a pak menses. Takže myslím, že to možný je 😉 A to jsem kojila.