Hledala jsme všemožně na internetu a nepovedlo se mi. Tak snad máte někdo alepsoň podobnou zkušenost a poradíte.
Před měsícem mi skončila RD a protože mi skončila u zaměstnavatele i smlouva na dobu určitou, zapsala jsme se na pracák. Cely poslední rok jsme řešila u své lékařky všemožně neduhy. Nakonec jsme se zády skončila na kapackach v nemocnici. Chodila jsem k fyzio, ale nic moc jsme z toho neměla.
Lékařka navrhla lázně. Ale co děti? Co manžel? Pomoc k vyzvedavani ze školky nebo hlídání nemáme. Manžel pracuje 2 dny v týdnu 400km od domova a jinak dojizdi hodinu zbytek týdne.
Vztahuje se na to i nějaká forma ošetřovného? Nebo jak situaci řešit? Díky za odpovědi.
@merope RD s tím nemá co dělat.
Zeptej se v lázních, zda by bylo možné vystavit OČR na tebe, ze nemůžeš pečovat o děti. Jen by byl tedy muž doma zadarmo. Respektive jen 9 dni placených.
@veroniquecz Tak pokud ma lázně na pojistovnu, tak by s ocr nemel byt problem.
@j.a.n.i já vím, ale v některých se cukaj a kecaj. Jako i v některých nemocnicích 🙄
@veroniquecz Tim spis na ne musi jit stylem at to koukaj napsat a ne zda by to slo. U mnoha je to lenost ci neznalost.
Obávám se, že když už ti skončila RD a jsi na pracáku, tak už nevztahuje.