Ahoj.
Prosím o radu. Máte nějaký osvědčený přírodní přípravek na intimní hygienu? Děkuji.
Nobilis tilia Fema
Saloos intimia
Nobilis Tilia - Fema, bezkonkurenčně ho používám už několik let 🙂
Ja používám od italské značky Argital...je dražší, ale staci kapicka a jsem moc spokojena. Obsahuje kys. mléčnou, esenciální oleje a gel ze zeleného jílu.
Čistá voda
Kokosový olej
voda
pokud jsi zdravá , dodržuješ alespoň základy zdravého stravování a nenosíš prádlo a kalhoty z uměliny naprosto stačí běžné každodenní sprchování bez nějakých extra komerčních výrobků,
no pokud nemáš vysloveně nějaky zdravotní problem, tak voda...
Děkuji všem! Varianta se samotnou vodou mě vůbec nenapadla 🙂. Naplňuji parametry pro její vyzkoušení, případně vyzkouším tu Femu, už jsem se na ni dívala a vypadá moc dobře. Ještě jednou díky!
Nikdy pouze voda nestačí, jelikož se v té oblasti usazují během dne bakterie a nečistoty, o kterých mnohdy nevíme a obyčejnou vodou je nespláchneme - proto jsou také tyto prostředky a výrobky pro intimní hygienu 🙂. Skoro od samého dětství používám přírodní Intimu od firmy ATOK a nikdy bych neměnila 🙂
Koupaci olej od Hádka....
Už mám Femu a je skvělá! Nicméně ten olej od Hádka si budu pamatovat na případné zpestření, díky za tip.
Zajímavý dotaz, taky to řeším. Máte prosím nějaké argumenty, proč jen vodu nebo proč používat nějaký ten přírodní přípravek?
Co třeba otázka holení? Přijde mi lepší na tu pokožku před holením něco dát, než holit jen tak s vodou,
voda a gel z dubové kůry z lekárny 🙂
doporučuji co nejzdravější stravu, to má opravdu velký vliv nejen na zdraví, ale i na tělesné pachy 😉
na mytí Nobilis a nebo výrobky firmy Eoné
na holení je pak výborná pěna od Bio Aroma - je v ní olivový olej a aloe vera 😉
@zuzkka88 vše přírodní je vždy lepší 🙂 jsou to většinou hydro bylinkové olejíčky (viz od Atoku nebo od Hádka), které lépe zhydratují, ošetří a zklidní pokožku, kort po holení, a máte jistotu, že je to kvalita, která opravdu neublíží jako některé mýdlové výrobky 🙂
Též mi sedí Fema.
http://intimni-myci-prostredky.heureka.cz/bioph... jsem s ním spokojená a dá se koupit v DM drogerce 🙂
holky. dostala jsem teď od kamarádky herbalon, znáte ho někdo?
zapomnela jsem napsat, ze s dubovou kurou. Jsou ruzne druhy
Podle mne je nejlepší žádný 😉