Ahoj, víc jak před týdnem jsem byla u doktorky, kvůli bolestem v pravém podbřišku. Bílkovina v moči a nasazena antibiotika Furolin. Měla jsem brát týden a také jsem je dobrala. Cítila jsem zlepšení ale né úplné. Při kontrolní moči už prý vše bylo v pořádku. Dnes druhým dnem neberu a přijde mi že opět tlak v pravém podbřišku a lehce bolest.
Už předtím jsem se bála slepáku, ale to lekarka vyloucila ze rozhodně ne. Ted jak se mi vrtátila bolest, tak opět bojim :((( Myslíte, že to může být zkrátka po lecbe a mám zkrátka zustat v teple? Kdyz moc už je ok?
@martt Takže to nemuze byt ten slepak, ze? :(( Hlavne se bojim aby to nebylo akutni prave
@martinatrg Slepak se vyloučit taky úplně nedá. Ale jak jsem psala může to být cokoli. Pokud tě to bolí a máš třeba i teplotu tak bych se nebála a jela na pohotovost.
@martt ale kdyby to byl prece slepak, tak mě to bolí ještě víc od doby kdy me to začalo bolet poprvé a antibiotika na zánět mocaku by nezabiraly a zhorsovalo by se to. Nebo další priznaky jsem koukala jako zvracení apod..teplotu nemám.
@martinatrg ahoj na záněty jsem trpěla snad od 15 let a okolo 26 už mě to umí chytnout tak jednou za rok. Ten furolin jsem měla taky ale stejně jako tobě, mi moc nepomohl. Jediné atb, které vždy u mě zabraly tak byl cotrimoxazol.
@martinatrg tak to byla asi ta bolest.
Ahoj holky muzu se zapojit do diskuze?dnes v noci me zacala trapit nejspis infekce mocovych cest..Nikdy sem zanet mocaku nemela...Problem je v tom ze jsem v 10tt...od rana sem byla uz tak 40 na zachode..Pri curani citim trochu bodavou bolest ale kdyz dokoncuji potrebu tak bych bolesti rozmlatila zachod...Dokazu tam sedet 15minut a kazde 3 minuty curam...jakmile se zvednu z wc,okamzite mam pocit plneho mocaku a toho ze se hned pocuram...Koukala sem ze rutne urolog caje abi bylinky tehotne nesmi nevim jak si pomoct je to silene...Bricho me vubec neboli,mam jen pocit porad plneho mechyre a v pipine (jakoby v postevaku) citim tu bodavou bolest...Ted naposled jsem po utreni mela lehoulince naruzovely papir,ale opravdu jen lehounce a dostala sem hroznej strach ze je neco spatne...Ale jak rikam,bricho,zada ani nic podobneho me neboli,jen ten bodavy pocit v pipine a porad plny mocak..Koupila sem si alespon brusinkovej dzus a susene brusinky...pokud to do vecera alespon trochu neutlumim,zitra jdu ihned k lekari...mam hroznej strach mimi😞snazili sme se dlouho a je to moje prvni...
Pravidelně užívám brusinky v tabletkách po celý rok.
@martinatrg Já jsem to měla takhle vloni po prvních atb to nebylo úplně dobrý. Dr mě poslala moč do laborky a tam prý vše v pořádku. Poslala mne domu , druhý den jsem skončila na pohotovosti, prptoze mne začali bolet ledviny a tam z moce zjistili opět zánět. Lehčí obtíže přetrvávali, tak jsem šla na gyndu a tam zjistili, že mám kvasinkovy zánět. Prelecili mi ho, ale furt to nebylo dobrý. Až na urologii zjistili, že mám v moči bakterií mykoplasmy. Nasadili mi cílená atb a pak to bylo dobrý. Takže pokud máš stále problémy zkusila bych navštívit gyndu a urologii. Na urologii můžou udělat podrobnější vyšetření moce.