Hýbou se mi dolní zuby. Můžou časem vypadnout?

24. lis 2024

Dobrý den, všimla jsem si že se mi maličko hýbou dolní zuby, ne vyloženě že bych to cítila při jídle, jen když na ně sáhnu a trošku zahýbu tak to cítím, zuby mám jinak relativně v pohodě, k zubaři chodím pravidelně, ale tohle jsem objevila a jsem docela na nervy, nemůžou mi časem vypadat? Nebo čím by to mohlo být? Můj táta to měl vlastně při začátku paradentózy, tak já doufám že tohle ne protože bez zubů bych fakt nezvládla být. Děkuji😓

1pomnenka
24. lis 2024

My to tu nezjistíme, objednej se k zubaři. Paradentóza sice není dědičná, ale to neznamená, že u tebe právě nezačala. Proč bys měla být bez zubů? Vždy se najde řešení, léčba.

levandule_k
24. lis 2024

Pokud je to rozjíždějící paradontóza, která když se nebude léčit, tak ti samozřejmě vypadat můžou. Ale asi ti nevypadají všechny zuby do týdne. Řeš to se zubařem, tady ti nikdo přes net nepomůže za a) jsme laici b) pokud tady nějaká zubařka je, tak k diagnóze a řešení tě stejně musí vidět.

Objednej se k zubaři, co nejdřív. Pokud svému zubaři nevěříš, začni hledat jiného.

misha31
25. lis 2024

Kup mixer 😂
V dnesni dobe je to uz nastesti resitelne, zuby se daji udelat i nove. Ale urcite bych zasla k zubari, poridila lepsi zubni pastu apod