Hubnutí pomocí kávy z Ameriky (optimum, brazilien, atd.). Zkušenosti?

cumlik19
7. bře 2020

Ahoj mam dotaz zkousel nekdo tuto kavu z Ameriky? Nabizi se na socialnich sitich tato kava ruzne druhy, cokolada a dzus. Vse na cca 4-6 tydnu a cena je okolo 1700kc na mesic. Pise se tam ze po prestani s temito produkty neni jojo efekt, ze lide hubnou i kdyz uz kavu nepiji a spoustu lidi co to pili,tak meli za ten mesic skvele vysledky udajne bez cviceni nebo upravy stravy. Ja sem cca pred mesicem a pul zacala s Low carb ai kdyz tojde hodne pomalu tak par centimetru mam dole. Laka me to vyzkouset ale bojim se za prve jojo efektu, protoze nemam na to si ji kupovat kazdy mesic a i kdyz bych ji chtela aspon vyzkouset tak me zajimavy vase zkusenosti s temito produkty. A budu rada kdyz mi napisete rady nebo neco co vam zarucene pomohlo k hubnuti a udrzeni vahy. Dekuji

legelata
8. bře 2020

@cumlik19 Je to samozrejme kravina. Hezky to rozebrali na strankach Institutu moderni vyzivy. Pomuze jedine dobre nastaveny jidelnicek a pohyb, investujte ty penize radeji timto smerem.

jjasmina
8. bře 2020

@cumlik19 kamarádka to měla a žádný účinek, takže jsem ji řekla, že za ty prachy at si upraví jídelníček a jde se proběhnout, určitě ji to vyjde levněji . Jako já nevím, hold je čas si uvědomit, že žádné zázračné nápoje ani pilulky nejsou

leniczka23
8. bře 2020

@cumlik19 Mamka ji.pouziva a funguje..sni mnohem mene nez obvykle..za prvni mesic shodila asi 4kg.

jjasmina
8. bře 2020

@leniczka23 spí mnohem méně? Hmm to stačí časem čekat tak akorát na kolaps organismu

amazonkajanik
8. bře 2020

@cumlik19 mamka taky vyzkoušela kde co a jediné,co vážně pomohlo,byla talirkova dieta,tzn min 5x jídlo denně,něco zobnout jakmile se objeví pocit hladu. Vynechat bílé pečivo a přidat pohyb. Chodila s neteri na procházky téměř každý den a za půl roku shodila 20kg,pak polevila,ale jinak za rok to bylo skoro 30kg. Šlo to sice pozvolna, ale aspoň na ní nevysela kůže,jako tomu bývá u prudkého hubnutí.

leniczka23
8. bře 2020

@jjasmina Sní mnohem mene..staci poradne cist..copak je to diskuze o spaní?🤦‍♀️

35pavla
24. lis 2020

@leniczka23 Neměla mamka žádné potíže s tou kávou, vysoký tlak atd... a kolik prosím zhubla celkově?

35pavla
24. lis 2020

@cumlik19 Nezkoušela jste nakonec tu kávu prosím?

leniczka23
24. lis 2020

@35pavla neměla vůbec, zhubla kolem 7kg.

35pavla
26. lis 2020

@leniczka23 Jen kdyby náhodou měla maminka zájem o kávu a džus tak nechám levně, mě nesedla

cumlik19
autor
27. lis 2020

@35pavla nezkousela, nevyšlo mi to s penězi. Za kolik by jste nechala kávu i džus ? A stačí když bych to teď jen vyzkoušela,třeba i zhubla,nebude jojo efekt?

35pavla
27. lis 2020

@cumlik19 Nechám vám obojí za 1200 Kč, jinak jen káva stojí 1700 Kč a džus také 1700 Kč, v recenzích píšou že jojo efekt není

35pavla
27. lis 2020

@cumlik19 Káva je otevřena ale odebráno pouze jedna lžička

jakreb
27. lis 2020

@cumlik19 Boze zena si fakt taká sprostá ci len tlsta? Prepac za úprimnosť. Úprava stravy-80%, pohyb 20% a máš to. Ci myslíš ze nejaká káva a dzus z Ameriky ti pomôže? 😭😭😭

jakreb
27. lis 2020

@cumlik19 Pi len vodu a kávu mesiac a potom sa 'nazer" a daj vedieť ci si mala jojo efekt. Ale predpokladám ze radsej zaplatis tuto cajocke s vidinou schudnutia.

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 Jasne. A sedela pri TV pila džús a kavu z Ameriky a jedla vsetko ako predtým. A teraz tu o Snehulienke.😀👍

leniczka23
27. lis 2020

@jakreb to jako je na mě? Nejseš nějaká voprskla? Vyjadřujes se jak buranka, takže jestli ti to tolerují ostatní já ne, buď se mnou bav normálně nebo mě ingoruj. Nikde nepíšu ani nic o džusu ani o tom, že jen seděla. Tebe asi někdo naštval, tak si jdeš upustit páru na net viď? 🤦

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 Nie nič si nepúšťam ani nie som buranka. Ty píšeš ze tvoja matka s nou schudla 7kg. Nie ja.
Ak sa popritom drzala zdravej vyváženej stravy a mala pohyb zak urcite neschudla vdaka americkej kave. To potom stacilo napísať. Lebo ako citas tu si autorka asi mysli ze si da kavu a schudne.

jakreb
27. lis 2020

*tak

leniczka23
27. lis 2020

@jakreb ale já nikde nepíšu jak zhubla, ty sis vše ostatní domyslela..Moje mamka je žena po přechodu a z hubnutím už má fakt problém. Jídelníček překopala, přidala pohyb, ale pořád měla hodně velké chutě a na to ji ta káva pomohla. Není to jako náhražka jídla, jestli to tak někdo bere tak je to hlupák. Chutě ji přešly a snědla toho méně. Vždy je pro hubnutí potřeba něco dělat, neexistuje žádný zázračný přípravek to by byli hubení všichni na světě. Každý svého štěstí strůjcem, já pouze napsala zkušenost.
A ač máme v podstatě stejný názor, protože do mě by to nikdo nedostal ani zadarmo, radši zvednu prdel a budu makat, velmi se mi nelíbil tvůj styl psaní, myslím, že není nutné být hned tak arogantní a útočná. Mohla ses zeptat v klidu, já bych ti to vysvětlila.😉

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 No ale tak to vyznelo. V tvojom prvom príspevku. Preto taká reakcia. Stačilo hned napísať co si napisala teraz. 😉

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 A nikde som nebola arogantna. Len som napisala co si myslím a reakciu na to ze tvoja matka schudla na zaklade pitia kavy z Ameriky.

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 Btw.staci caj z puskvorca a zemezlce. A nie vyhadzovať peniazky za kavu z Ameriky. Ten isty efekt.😀😉

leniczka23
27. lis 2020

@jakreb on se na to nikdo neptal a já už jsem se tady odnaučila psát něco, na co se nikdo neptá, za ty roky hele co tady sem 😁 ale až příště uvidím že se v diskuzi vyskytujes, vypíšu to do posledního puntíku 😁😁 ne vtip. Mě asi ani nenapadlo, že by někoho napadlo že může pít kávu a nastane zázrak. 🤭😁

leniczka23
27. lis 2020

@jakreb vyřídím, díky za tip, já ji taky říkala že to je předrazenej shit.

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 Mne to vysvetľovať nemusís. Nie som ani sprosta ani buranka. Nemusíš sa obťažovať. 😉 Ale ako tu čítaš hold su tu holky co si myslia ze ich nejaká káva zachrani. A nielen tu.😉

jakreb
27. lis 2020

@leniczka23 Ved priamo v otázke zakladateľky máš ze či pomohlo bez úpravy stravy a cvicenia a ty si len odpisala ze ano....😀😉 Tak vidíš ze najdes ludi co tomu veria. Len preto ta reakcia.

luciehohlova
21. bře 2021

@35pavla ahoj už jsi to prodala? Pokud ne mám zájem 🙂

35pavla
22. bře 2021

@luciehohlova Ano uz jsem prodala