Ahoj děvčata,
ve středu jsem šlápla na hřebík a na pohotovosti mi dali dren po umrtvení a rozříznutí a v pátek jsem byla na vyndání drenu.Ale stále mě bolí chodidlo,když na něj šlápnu.Mě jde o to,jestli mám jít na neschopenku.Teď jsem měla týden dovolenou.Jestli s tím nemáte zkušenosti,jak dlouho je hojení?Děkuju
Já bych šla. Ať se to dobře zahojí!
Jako dítě jsem šlápla na deseticentimetrový hřebík. Doma mi to mazali černou mastí a za pár dní byla rána zahojená.
Mě kdysi pedikérka řízla do paty, dva dny jsem bolestí nemohla skoro chodit, ale neschopenka mě bohužel nenapadla. Dnes bych to určitě zkusila. První týden to bylo v práci peklo. Hojilo se to měsíc.
To je ruzne. Syn si propichl loni v 5letech nohu hřebem a do par dni to mel ok. Ale stesti bylo, ze to hodne krvacelo a vycistilo se mu to samo. Jen se rana vydesinfikovala. Ja jako dite nekolikrat a nikdy jsem s tim nebyla nikde. Tata si kdysi propichl zeleznou kulatinou celou ruku a taky s tim nikde nebyl, ale to uz sem byla nervozni. Ale zahojilo se to relativne hned. Nezatezovala bych to, takze neschopenka a macela bych v repiku plus betadina mast.
Pokud v práci stojíš na nohách týden bych zůstala doma.