Dobrý den ženy. Pro opakované silné krvácení a využití všech možností jsem dostala termín k odstranění dělohy. Termín mám na svátek 8.2. a dnes mi volal můj gynekolog, že si mám přijít ještě pro nějaké papíry aby mi rovnou odebrali i čípek, že tam jsou vysoké hodnoty HPV infekce a změny v nádorovém bujení buněk. Tak aby to vybrali rovnou vše. Mám děti čtyři, takže o to nejde. Ovšem mi leží v hlavě. Co vše se do února může stát? Co znamenají změny nádorového bujení buněk na čípku? A jak dlouho taková operaci probíhá, jakým způsobem probíhá operace a jak probíhá rekonvalescence? Nemohu ani spát jak mi to jede hlavou. Přítel se ptal co se děje, že jsem zamlklá tak jsem mu to řekla a odpověď v tom já se nevyznám a jako by nic. A já mám mezitím strach z rakoviny. Asi hysterie nebo nevím. Omlouvám se předem a rovnou i děkuju za nějakou odpověď či radu.
@volnavolna u vás to znamená hysterektomie zřejmě z ponecháním vaječníku mám tohle teď zasebou taky skze HPV a nález čípek odstraní a malinko se zuži poševní vchod skze čípek jinak já byla v nemocnici 5 dní ( cévka ,dren ) a pak je 6 týdnů klid stehy jsou vnitřní a na břiše malé jizvičky 4 mám jinak 6 měsíců se nesmí nic tahat do 5 kg a sex atd...jsem měla povoleny až po 2.5 měsících až se vstřebalo vnitřní stehy hodně odpočívat ..žádná námaha držím palce jinak do té doby se nic nevyklube dál vás nález je před rakovinou a to může trvat i ještě rok dva než by se něco dělo více ...
@lencaa11 děkuji. Vejcovody mám odebrané šest let. Dělohu budou odebírat kvůli endometrióze a teď právě volal ať si vyzvednu papíry aby rovnou odebraly i čípek že jsou vysoké výsledky HPV přednáškových změn na čípku. Pracuju v řeznictví takže namáhavé je to hodně. Ale nejvíc asi na mou psychiku kort teďka o vánocích. Jsem asi divná nebo psychicky slabá. Vůbec jsem nespala a nevím proč ale brečím. Přítel se ptal jak dlouho taková operace probíhá ale to jsme se nikde nedocetli.
@volnavolna já byla na sále cca hodinu když nejsou komlikace tak to jde rychle tak pokud máte namáhavou práci tak to budete nejspíš doma i 2 měsíce není kam spěchat těžké věci opravdu nezvedat může prasknout steh ,jizva vnitřní a je průšvih jinak opravdu teď bych si užila Vánoce s rodinou a vše dopadne dobře ...☘️☘️
@volnavolna chápu ten šok atd, jelikož já práve čekám na vysledky stěru.Pri posledním který byl v září byly zjištěny jakési prý male změny ,včetně HPV virus.Tudiz udělal stery další pro kontrolu,ale to že tam od září už něco bylo ,tak s tím se ani neobtěžoval naprosto zavolat.Proste to nechal být a já to zjistila když sem tam šla teď v listopadu úplnou náhodou...Vyplašilo to celý mě naprosto šílene,o příteli ani nemluvím.Co je nejlepší tak mě objednal až na další kontrolu na začátek února ,s naprostým klidem Jeste mi řekl že ať neplasim že nejde o mě celou ale jen o malou část.🙄