Hormony v šestinedělí, jak je zkrotit?

kacaba_s
28. bře 2018

Ahoj, poprosííííím o vaše rady, zprávy. Teď nám končí šestinedělí. Bylo docela divoké, malá trpí na prdíky a tak to proběhlo často s pláčem. V noci mi docela pěkně spinkala, ale teď na začátku sedmého týdne vyžaduje častější kojení a to i skrz den, jinak je řev - může to být spůrt? Je i docela dost rozladěná, nechce pořádně spát, v postýlce se kroutí. Navíc mě asi hoodně lítaj hormony, chvíli jsem ok, chvílema zas otálně na dně...jak je zkrotit a dát se trochu do klidu??? poraďte prosím. (mám strach abych neztratila mléko). Je možné brát i nějaké vitamíny při kojení?

priefi
28. bře 2018

@kacaba_s vitaminy muzes napr.chytre miminko super folin 2, nebo femibion aj.podobne, muzes si doplnovat i horcik, pokud jsi chudokrevna tak i zelezo. Na nalady zpusobene hormony jedine pozadat partnera, rodice nebo tchanovce o vypomoc, at si muzes na chvili odpocinout, zacatek je nejtezsi, pak to je snazsi, chce to jen vytrvat. A ano, u mimca to muze byt spurt, anebo neco vadi v mm (neco, co jsi snedla). Pokud nema ekzem na lickach, tak by to melo byt vice mene ok, hlidej si, abys nejedla hodne nadymaveho, mastneho a alergizujiciho. Preji hodne stesti a pevne nervy 😊