Holky, mate někdo zkušenost? Rok po porodu jsem dostala MS, cyklus se mi ustálil na 47 dnech, ovulaci mám kolem 34. dne. Takže i když jsou cykly hrozne dlouhé, jsou celkem pravidelne. A teď k dotazu - pokaždé uprostřed cyklu cca týden špiním jasnou krvi. Není to ovulacni krvácení, ovulaci mam pak až týden po skončení toho krvácení. U doktora jsem byla, nemam žádné cysty ani myomy. Hormonální profil ale neřešil. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
pockej - a jak vypada tvoje menstruace po tech 47 dnech? jako - neni spis mozny, ze mas spis castejsi menstruaci (jednou za 23 dni) a obcas anovulacni cyklus? . Protoze pokud mas v polovne cyklu (23.den?) slaby krvaceni, ktery trva tyden, pak tyden po tom ovulaci (tj. 37 den) a pak mas po deseti dnech dalsi menstruaci... tak to skoro vypada ze to je samostatnej cyklus?
@odula to me nenapadlo 🤔 Mám klasicky týden menstruaci, pak okolo 18dc zacnu tyden spinit jasnou krvi (ale tak na 1 intimku za den). Pak začne klasicky plodný hlen a 34dc obvykle ovulace (potvrzena i UTZ). A pak až se zas rozjede klasicky poměrně silná ms. Spis bych to fakt tipovala na rozházené hormony, ale je zvláštní, ze je vše tak ukázkově pravidelně 😁
aha, jasny. Ja myslela, ze mas to spineni trochu pozdeji. 18 dni je hodne brzo. Leda nejaka polymenorrhea. Tak jak tak - hormonalni nerovnovaha. Prej je dobrej jetel lucni. Jako fakt 😉 kojis jeste?
@odula a to jako čaj z nej? To bych určitě radši na srovnání. Doktor ten akorát nabídne hormonální antikoncepci a to nechci. Nene, skončila jsem prave rok po porodu a pak až naběhl cyklus. Asi to chce čas..
@billiejean88 nechala bych si udělat krev a podle toho uvidíte co dál HA není reseni jsou různé bylinkove čaje ,Maca ,vitamíny atd... Cvičení
@lencaa11 Můžu nějak řešit "na vlastní pěst" jako samoplátce nebo to mi může předepsat jen gynekolog, nevíte?
@billiejean88 na hormonální profil můžete zajít sama možná když je ok obvodak dá se od něj dát žádanka to ostatní je všude prodejně jak vitamíny ,čaje ,atd ..
@billiejean88 jo jo,caj. Je i v nějakých směsich, nebo jsou tabletky. Jedla jsem taky, pomohly 🙂
@billiejean88 asi bych si urcite nechala udělat krev a třeba nějaký bylinky na srovnání cyklu