Hormonální akné. Pomohl Vám Sudocrem?

eelliikk
10. říj 2019

Ahoj holky, pomohl vám na akné Sudocrem?

ninive211
10. říj 2019

Ano, sudocrem na akne muze pomoct, obsahuje zinek, stejne jako nektere ty ATB masti na predpis od kozni

eelliikk
autor
10. říj 2019

@ninive211 já prave měla i od kožní, pak i skinoren a nic mi nezabírá 😞

krasna_neznama86
10. říj 2019

Hele, ja ted mam par pupinku na brade a zkousim bepanthen, ale ten lecivy, desinfekcni... Vypada to lip, sudocrem moc nezabiral

eelliikk
autor
10. říj 2019

@krasna_neznama86 bepanthen plus? Měla jsem ho na tetování , na to mi zabíral . Zkoušela jsem i na akné a nic 😢😢😢

krasna_neznama86
10. říj 2019

@eelliikk jj, ten.. ja ho zkusila pred dvema dny.. a vypada to lip, ale kdo vi... Pokud nejsi tehotna a nekojis, tak si dojdi na kozni

kristyna233
10. říj 2019

@eelliikk Zkus peroxid vodíku 😃 mě to celkem pomohlo

janapetrvalska
10. říj 2019

zinkova mast

ninive211
10. říj 2019

Jinak teda ja se divam, ze jsi prave v 1.trim. No tak na to holka asi nepomuze nic, jen cas. Ja u dcery mela do 14.tydne hroznou plet, bolestivy uhry s bilyma cepickama, rojilo se mi to ve velkym, plet horsi jak v puberte. Skoncilo to s prvnim trimestrem. U syna jsem mela plet o 100%lepsi (i proto jsem predem tusila, ze tentokrat to vude kluk, ani nevolnosti skoro vubec nebyly)

krasna_neznama86
10. říj 2019

@ninive211 a mne to vylezlo v 8. mesici... Ale jen takovy maly lozisko

eelliikk
autor
10. říj 2019

@ninive211 kez by jsi měla pravdu , ze to zmizí . Já to mám od vysazeni antikoncepce . Týden je to třeba dobrý , ale za to pak to stojí za to a mě se chce brecet

ninive211
10. říj 2019

@krasna_neznama86 Ja měla fakt hrozny bolaky, hlavně brada a tváře, strašně rychle rašily. Normálně mi trvalo treba nekolik dnů, než "uzrají" a udela se ta bila cepicka, tady to bylo během par hodin, dalsi a dalsi. A tim jak to slo rychle, byly pěkně bolestivy, na dotek.

krasna_neznama86
10. říj 2019

@ninive211 aj, nic moc teda

ninive211
10. říj 2019

@eelliikk Mne po vysazeni HA to bylo taky desny, chvilju trvali, nez se to ustálilo. Ale na to, co bylo pak v těhotenství v 29,to je nic. Malinko muze pomoct vynechat sladke, jednoduche cukry, ale pokud je to fakt hormonální nerovnovahou, tak to úplně zmizí proste az casem. Je potřeba lecit to vnitrne(treba právě pomoct tou stravou), jakykoliv masticky jsou jen "makeup", neřeší problém, jen ho skryjí

eelliikk
autor
10. říj 2019

@ninive211 jojo já vím, zkusila jsem i akupunkturu, nic... cukry skoro nejim, no jak píšeš, snad pomůže čas 🙏🏻 Trápí mě to už skoro 4 roky , naivně jsem si myslela , ze to těhotenství změní 🤔

ninive211
10. říj 2019

@eelliikk Videla jsem video jedne youtuberky, ktera trpela na hrozne akne a ji pomohlo tez uplne vysadit mlecne vyrobky a lepek...ale ona byla v normalnim rezimu, nebyla tehotna, v tehotenstvi bych se nejakemu striktnimu omezovani ve strave, pokud k tomu neni vylozene zdravotni duvod, vyhnula. Je potreba mit pestrou a vyvazenou stravu

ninive211
10. říj 2019

Jeste co muze pomoct (souvisi to s imunitou ve strevech), tak nasaď probiotika, Biopron forte, Hylak...to se muze i v tehu, i pri kojení, ja treba u syna nasadila probiotika u sebe par tydnu pred porodem a verim, ze i diky tomu jsme se mozna vyhnuli problemy s "prdiky"(kojila jsem). Jako bonus ti to ted v tehotenstvi pomuze posilit imunitu, ja byla tehotna cca ve stejne dobe a vetsinu tehotenstvi jsem mela nejakou virozu a "tehotenskou rymu".

odula
10. říj 2019

zkusila jsi inotyol? je tam ichtoxyl, ale taky zinek a titanium dioxid. Je to fakt dobra mast. zkus se pozeptat. jinak vysadt mlecny vyrobky a / nebo lepek by asi taky stalo za to 🙂

eelliikk
autor
10. říj 2019

@odula aha, dekuju za radu, to neznám . Jinak teda mléčný výrobky vybechavam co to jde. On to má hold asi každý jinak no 😣

kafr
10. říj 2019

Mi pomáhá maska z Avonu z mrtvého moře.

ninive211
10. říj 2019

@kafr Jo, ta je dobrá

alechandris
11. říj 2019

Osobne nedam dopustit na Ichtoxyl, ktery bud hnusaka donuti vyzrat pres noc nebo ho zklidni a zmizi. Na lecbu uz prasklyho pak davam hemagel, u nej mam ozkousene, ze nezustane jizva ani barevny flek.
Jinak sudocrem je dobra vec, ale s mirou, vysusuje a to se pleti taky moc nelibi.