Ahoj, prosím máte zkušenost, nakolik je normální hnedocerveny vytok při kojení? Mám ho už od minulého týdne. Už jsem něco podobného měla kdysi ve čtrnácti letech, nic mě nebolelo ani jsem neměla teplotu a byl to zánět vaječníků. Dnes jsem byla u gynekologa a jsem trochu rozpačita. Vytok přisuzuje kojení, přitom kojím přes dva roky a nic mi nebylo. Dělal mi ultrazvuk vaječníků, ale jednoho se vůbec nedopatral, že je někde schovany! Ten druhy je pry ok. Bez bolesti a teplot to pry zánět není. Jako správného hypochondra me začalo občas píchat dole v břiše na té nevysetrene straně 🙂. Jinak prý mohu být taky těhotná, ale to by ještě nebylo poznat. Předepsal mi nejake léky na stahování cév za 300 Kč. V letaku ale stojí, že mohou ohrozit kojence i plod. Takže je radši zatím nejim. Jina vyšetření nedělal, příští týden je na dovolené. Tak moc nevím, na čem jsem. Asi bych chtěla zajít ještě k jinému dr. Bydlime v Říčanech, tak bych chtěla něco v okolí, ale napadá mě jen zajet do benešovske nemocnice, což nevím, jestli mě tam vezmou. Co si o tom myslíte? Plasim zbytecne? Nemate nějakého dobreho dr. Cca praha vychod, praha, ktery bere pacientky? Děkuju 🙂 v.