Dobrý den, prosím o radu, mám hnědé fleky na chodidlech, a můj 5,5 letý syn má ten samý flek na patě. Co to může být?
@amazonkajanik dnes to vyskočilo. Nebolí, nesvědí
@milkywei muze to byt po prodelani covidu kawasakiho nemoc,urcite bych resila s dr.
@marcicek84 zeptám se, ale jinak nic...my covid neměli
@milkywei no to prave muze probehnout u vsech bezpriznakove a u deti se pak projevi tato komplikace...
A nebo prave ta infekce probiha....https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dalsi-priz...
@marcicek84 řešila byste zítra nebo v pondělí? Nemáme horečky, nic jiného k tomu. Manžel, ani mladší dcera to nemá.
@milkywei tak ostatni to teprve muzou chytit nebo to jde bezpriznakove u nekoho dalsiho v rodine,ale pokud nejsou horecky asi v pondeli s praktikem co on na to,jestli posle na testy...
Náš malý to měl z toho, jak si na něco šlápl, ale nemyslím tím barvu, ale kaminek nebo tak. Byli jsme.s tím u doktorky, ta to tak urcila a každým dnem to bylo světlejší než se to úplně ztratilo
@svetlanalana no jo ale máme to oba, je to zvláštní
@milkywei máte pravdu...
Ty kráso, hned covid sem! Pokud si přečtete celý článek, tak zjistíte, jak covidové prsty vypadají - a je to na prstech. Na netu je spousta fotek, jak to vypadá. Tak zase nešiřte paniku. Ty fleky vypadají jako od jódu nebo tohle dělají i borůvky, když na ně stoupnete...nechodili jste někde bosky?
A taky doporučuji si přečíst, co je to Kawasakiho nemoc....a jak se projevuje....
Myslím, že máte doma něco na zemi, na co jste vy dva šlápli. Fleky jsou stejně velké u obou, objevily se v jeden den, to kdyby byla nějaká nemoc, tak že se to objeví u obou takhle najednou a stejné, to mi přijde hodně nepravděpodobné.
@milkywei prosim te,lekar tady nikdo neni,v pondeli konzultuj vc.fotografie a uvidis a pak proeim info,jak bylo vyhodnoceno 🙂
@milkywei - není to jeden z příznaků ruce-nohy-ústa?
@milkywei tak co, jak jste dopadli?
@marcicek84 nakonec si myslím, že to bude plíseň na noze, zkusila jsem exoderil a zesvětlalo to, nechápu, kde jsme to chytli. 😔
@milkywei takze jste u dr.s tim nebyli?
@hancazivocich ne, to vypadá úplně jinak
@marcicek84 nešli, mizí tím exoderilem. Tak snad.
Děkuji všem!
@milkywei jak dlouho je máte? Prý barevné změny na končetinách mohou být jedním z příznaků cov -19...