Hnědé fleky na chodidlech. Co to znamená?

milkywei
24. říj 2020

Dobrý den, prosím o radu, mám hnědé fleky na chodidlech, a můj 5,5 letý syn má ten samý flek na patě. Co to může být?

amazonkajanik
24. říj 2020

@milkywei jak dlouho je máte? Prý barevné změny na končetinách mohou být jedním z příznaků cov -19...

milkywei
autor
24. říj 2020

@amazonkajanik dnes to vyskočilo. Nebolí, nesvědí

marcicek84
24. říj 2020

@milkywei muze to byt po prodelani covidu kawasakiho nemoc,urcite bych resila s dr.

milkywei
autor
24. říj 2020

@marcicek84 zeptám se, ale jinak nic...my covid neměli

marcicek84
24. říj 2020

@milkywei no to prave muze probehnout u vsech bezpriznakove a u deti se pak projevi tato komplikace...
A nebo prave ta infekce probiha....https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dalsi-priz...

milkywei
autor
24. říj 2020

@marcicek84 řešila byste zítra nebo v pondělí? Nemáme horečky, nic jiného k tomu. Manžel, ani mladší dcera to nemá.

marcicek84
24. říj 2020

@milkywei tak ostatni to teprve muzou chytit nebo to jde bezpriznakove u nekoho dalsiho v rodine,ale pokud nejsou horecky asi v pondeli s praktikem co on na to,jestli posle na testy...

svetlanalana
24. říj 2020

Náš malý to měl z toho, jak si na něco šlápl, ale nemyslím tím barvu, ale kaminek nebo tak. Byli jsme.s tím u doktorky, ta to tak urcila a každým dnem to bylo světlejší než se to úplně ztratilo

milkywei
autor
24. říj 2020

@svetlanalana no jo ale máme to oba, je to zvláštní

svetlanalana
24. říj 2020

@milkywei máte pravdu...

werumka
24. říj 2020

@milkywei nekoupali jste si nohy v hypermanganu?

terezz29
24. říj 2020

Ty kráso, hned covid sem! Pokud si přečtete celý článek, tak zjistíte, jak covidové prsty vypadají - a je to na prstech. Na netu je spousta fotek, jak to vypadá. Tak zase nešiřte paniku. Ty fleky vypadají jako od jódu nebo tohle dělají i borůvky, když na ně stoupnete...nechodili jste někde bosky?

terezz29
24. říj 2020

A taky doporučuji si přečíst, co je to Kawasakiho nemoc....a jak se projevuje....

eva118
24. říj 2020

Myslím, že máte doma něco na zemi, na co jste vy dva šlápli. Fleky jsou stejně velké u obou, objevily se v jeden den, to kdyby byla nějaká nemoc, tak že se to objeví u obou takhle najednou a stejné, to mi přijde hodně nepravděpodobné.

milkywei
autor
25. říj 2020

@terezz29 právě jako, covid určitě ne. Do rána se to nijak nezměnilo ani u jednoho. Neboli, nesvědí. Doma máme čisto. Jediné co jsme včera jedli jen my dva, je javorový sirup na lívancich, ale že by to bylo z toho?

terezz29
25. říj 2020

@milkywei a mate neco na ponozkach? Nejake fleky....nebo tak.

priefi
25. říj 2020

@milkywei myslím, že by bylo dobré kontaktovat lékaře (telefonicky)

marcicek84
25. říj 2020

@milkywei prosim te,lekar tady nikdo neni,v pondeli konzultuj vc.fotografie a uvidis a pak proeim info,jak bylo vyhodnoceno 🙂

milkywei
autor
25. říj 2020

@terezz29 nene, na ponozce nic, je to suché. No zavolám tam zitra

werumka
25. říj 2020

@milkywei zkoušela jsi to necim smyt? Třeba odlakovacem?

milkywei
autor
25. říj 2020

@werumka ne, nejde, navic si myslím, že se mi dělají další světlejsi dva....a synovi se objevuje na palci, ráno to budu určitě řešit s doktorem.

werumka
25. říj 2020

@milkywei Tak to určitě ano 🙂

hancazivocich
25. říj 2020

@milkywei - není to jeden z příznaků ruce-nohy-ústa?

marcicek84
26. říj 2020

@milkywei tak co, jak jste dopadli?

milkywei
autor
27. říj 2020

@marcicek84 nakonec si myslím, že to bude plíseň na noze, zkusila jsem exoderil a zesvětlalo to, nechápu, kde jsme to chytli. 😔

marcicek84
27. říj 2020

@milkywei takze jste u dr.s tim nebyli?

terezz29
27. říj 2020

@hancazivocich ne, to vypadá úplně jinak

terezz29
27. říj 2020

@milkywei no, ta plíseň by to mohla být, kdysi dávno se mi takový hnědý flek udělal pod nehtem a byla z toho plíseň, doktorka mi tenkrát řekla, že když by se to neléčilo, rozleze se to na celé chodidlo.

milkywei
autor
28. říj 2020

@marcicek84 nešli, mizí tím exoderilem. Tak snad.

Děkuji všem!