Hledám schopného zubaře v Praze, poraďte

veverka33
19. říj 2015

Prosím pokud máte tip na nějakého schopného zubaře v Praze, napište mi tip. Byla jsem u novodobého doktora Mengele ( s mírnou nadsázkou, ale k tomu bych nešla už nikdy - Mudr. Radek Dvořák ) a od té doby mám hrozný strach někam jít...Když si vygoogluju nějakého schopného ( podle recenzí ), tak nebere...
Mám rozvrtané tři zuby, nechci o ně přijít...Moc děkuji. Hanka

pecora
19. říj 2015

Ahoj, zkus doktora Petra Skulinu. Je vyborny, opravdu. Ja mela panickou hruzu ze zubare a az u nej jsem ji prekonala. A ze se mnou mel prace po 10 letech kdy jsem nikde nebyla.

terka268
19. říj 2015

Veverka33: Též mám panickou hrůzu ze zubařu a jediné kde mi pomohli, byli moc hodní a měli pochopení bylo v " Evropské centrum stomatologie" ;) bohužel nespolupracují s pojišťovnami, ale jejich péče je proste luxusní. Přeji ať to máte brzy v porádku a klidu.

bm77
19. říj 2015

MUDr. Nathanský, Na Zličíně, K Metru 4, dělá i zubní chirurgii, implantáty. naprosto bezbolestně 🙂tel 241931316.

astracreek
19. říj 2015

Tomáš Zábojník, moc doporučuji. Chodím k němu už pár let. Také jsem na prvního zubaře v Praze neměla štěstí, ale teď se tam vždycky skoro i těším 🙂

kuliseks
19. říj 2015

Nejlepší zubařka je podle mě blízko Staroměstské, MUDr. Masařová, www.masarova.cz Moderní útulná ordinace a neuvěřitelně milý přístup. Působí mladě, ale opravdu tomu rozumí. Je pravda, že něco tam asi stojí víc peněz než u běžného doktora, nicméně, když se všechno dělá podle její rady a pravidelně se člověk o zuby stará, jak radí, tak se tolik za rok ani nedá. A raději si u ní připlatím, než abych šla k někomu, kdo nemá empatický přístup a tolik znalostí. Držím palce, ať najdete schopného zubaře.

veverka33
autor
19. říj 2015

@pecora Hned na první stránce znamylekar.cz má negativní hodnocení...Já vím, že 27 kladných, ale kladné to má Dvořák taky...A ty si můžou napsat sami, negativní ne...Ale moc děkuji

veverka33
autor
19. říj 2015

@terka268 Nikde tam není k dohledání, jací zubaři / jména / tam pracují...Takže loterie...

veverka33
autor
19. říj 2015

@bm77 Těch negativních hodnocení má až příliš...Ale děkuji...

eemilka
19. říj 2015

Já doporučuju Renátu Pomazalovou, má ordinaci na Pražského povstání: http://www.znamylekar.cz/renata-pomazalova2/zub...

Zubařka, ke které jsem chodila před tím, byla čiré zoufalství. Paní Pomazalovou mi doporučila moje spolužačka ze střední, která je taky zubařka a sama k ní chodí.

veverka33
autor
19. říj 2015

@kuliseks Vypadá opravdu sympaticky, ale v hodnocení mi nahání hrůzu tato věta "Spolu s manželem jsme si přes Slevomat zakoupili poukaz na dentální hygienu u paní doktorky Masařové a už jsme u ní zůstali. Paní doktorka mi našla kazy, které mi nenašly dvě mé zubařky před ní"- 1) byznys..- to je v lékařství vždycky na škodu..2) přesně to dělal Dvořák taky...vrtal zdravé zuby...najít kaz, kde není je snadné a finančně výhodné...

veverka33
autor
19. říj 2015

@eemilka Děkuji, to by možná šlo 🙂. I když 5 hodnocení je při mé fobii celkem málo...

eemilka
19. říj 2015

@veverka33 Je to mladá doktorka, samostatnou ordinaci může mít cca tři roky, takže to se v tom počtu asi projevuje. Zkus to a uvidíš, ona umí být opravdu citlivá. Sice je samý vtípek, ale když začne jít do tuhého a má pocit, že by se zákrok mohl stát bolestivým, hned to preventivně řeší. Já už jsem si u ní prožila svoje, poněvadž moje zuby dost utrpěly předchozí špatnou péčí, přesto jsem tam nijak netrpěla, a už k ní chodí i můj muž a dítě. A klidně ji řekni, že máš ze zubařů fóbii a ať kouká být hodná, věřím, že to pochopí.

eemilka
19. říj 2015

@veverka33 Ještě zareaguji na tvůj komentář k příspěvku od @kuliseks (ohledně zubařky, která nachází kazy, které jiní ne). Přesně vím, o čem je řeč. Měla jsem totální blbku zubařku, která nedělala nic kromě toho, že v ordinaci kouřila a furt mě chválila, jaké mám krásné zoubky. Pak mě jednou začal bolet zub a ona to na moji výzvu začala (ne)řešit způsobem, který vedl k odumření zubu a navíc jsem půl roku trpěla jak kůň. Ale slovutná Dr. vůbec nikde neviděla problém. Nakonec jsem skončila u Dr. Pomazalové, která konečně byla schopná vyřešit všechny kazy, které v mých zubech objevila.

Někteří zubaři jsou neskuteční trotli, takže není divu, že když narazí člověk na dobrého zubaře, že ten objeví i kazy, které jeho předchůdce neviděl. Dobré je, když ti zubař udělá rentgen atp. a na tom ti ukáže, kde je problém. Zubaře, který nikdy nedělá rentgeny (či nemá rentgen v ordinaci), bych doporučila nebrat.

pecora
19. říj 2015

@veverka33 ja vim ze ho tam ma. Taky se tam chodim divat. Ne vzdy to odpovida ale chapu. Take me to casto odradi. Tak at se vyber zadari 🙂

gepe
19. říj 2015

www.drlacina.com chodime k nemu cela rodina, vcetne nasi male a svagra. Manzel nejdele a to 12 let 🙂) Pece a vse vynikajici, bezbolestne, precizni prace, vcetne zaruk na plomby aj.

kuliseks
19. říj 2015

@veverka33 já v tom právě viděla posun vpřed🙂 zubařka předtím mi nikdy nenavrhla a neřešila se mnou rovnátka( chodila jsem k ní od dětství), takže mám křivé zuby a na každou fotku se bojím usmát se zubama.. Neřešila nikdy kameny mezi zuby, to tahle zubařka a dentální hygienička ano a od té doby, co k nim chodím a čistím si díky nim pravidelně mezizubním kartáčkem, mi nekrvácejí dásně. Kvůli křivým zubům se mi sice kameny dělají semtam někde pořád, i když se to snažím čistit pořádně, ale vždycky mě toho pak hned zbaví a je to zas v pohodě. Říkám.. Člověk tam něco nechá peněz za tu hygienu jednou dvakrát za rok, ale přístup a zdravé zuby už si neumím představit jinde lepší. Ale samozřejmě věřím, že i jiný zubař bude fajn, jen ho neznám 🙂 chodím tam ráda.

blondynka400
19. říj 2015

@veverka33 http://www.zubybezkazu.cz/
Je fakt dobrý, celá rodina jsou doktoři. V Praze je chvíli a určitě ještě bere.