Prosím pokud máte tip na nějakého schopného zubaře v Praze, napište mi tip. Byla jsem u novodobého doktora Mengele ( s mírnou nadsázkou, ale k tomu bych nešla už nikdy - Mudr. Radek Dvořák ) a od té doby mám hrozný strach někam jít...Když si vygoogluju nějakého schopného ( podle recenzí ), tak nebere...
Mám rozvrtané tři zuby, nechci o ně přijít...Moc děkuji. Hanka
Veverka33: Též mám panickou hrůzu ze zubařu a jediné kde mi pomohli, byli moc hodní a měli pochopení bylo v " Evropské centrum stomatologie" ;) bohužel nespolupracují s pojišťovnami, ale jejich péče je proste luxusní. Přeji ať to máte brzy v porádku a klidu.
MUDr. Nathanský, Na Zličíně, K Metru 4, dělá i zubní chirurgii, implantáty. naprosto bezbolestně 🙂tel 241931316.
Tomáš Zábojník, moc doporučuji. Chodím k němu už pár let. Také jsem na prvního zubaře v Praze neměla štěstí, ale teď se tam vždycky skoro i těším 🙂
Nejlepší zubařka je podle mě blízko Staroměstské, MUDr. Masařová, www.masarova.cz Moderní útulná ordinace a neuvěřitelně milý přístup. Působí mladě, ale opravdu tomu rozumí. Je pravda, že něco tam asi stojí víc peněz než u běžného doktora, nicméně, když se všechno dělá podle její rady a pravidelně se člověk o zuby stará, jak radí, tak se tolik za rok ani nedá. A raději si u ní připlatím, než abych šla k někomu, kdo nemá empatický přístup a tolik znalostí. Držím palce, ať najdete schopného zubaře.
Já doporučuju Renátu Pomazalovou, má ordinaci na Pražského povstání: http://www.znamylekar.cz/renata-pomazalova2/zub...
Zubařka, ke které jsem chodila před tím, byla čiré zoufalství. Paní Pomazalovou mi doporučila moje spolužačka ze střední, která je taky zubařka a sama k ní chodí.
@kuliseks Vypadá opravdu sympaticky, ale v hodnocení mi nahání hrůzu tato věta "Spolu s manželem jsme si přes Slevomat zakoupili poukaz na dentální hygienu u paní doktorky Masařové a už jsme u ní zůstali. Paní doktorka mi našla kazy, které mi nenašly dvě mé zubařky před ní"- 1) byznys..- to je v lékařství vždycky na škodu..2) přesně to dělal Dvořák taky...vrtal zdravé zuby...najít kaz, kde není je snadné a finančně výhodné...
@veverka33 Je to mladá doktorka, samostatnou ordinaci může mít cca tři roky, takže to se v tom počtu asi projevuje. Zkus to a uvidíš, ona umí být opravdu citlivá. Sice je samý vtípek, ale když začne jít do tuhého a má pocit, že by se zákrok mohl stát bolestivým, hned to preventivně řeší. Já už jsem si u ní prožila svoje, poněvadž moje zuby dost utrpěly předchozí špatnou péčí, přesto jsem tam nijak netrpěla, a už k ní chodí i můj muž a dítě. A klidně ji řekni, že máš ze zubařů fóbii a ať kouká být hodná, věřím, že to pochopí.
@veverka33 Ještě zareaguji na tvůj komentář k příspěvku od @kuliseks (ohledně zubařky, která nachází kazy, které jiní ne). Přesně vím, o čem je řeč. Měla jsem totální blbku zubařku, která nedělala nic kromě toho, že v ordinaci kouřila a furt mě chválila, jaké mám krásné zoubky. Pak mě jednou začal bolet zub a ona to na moji výzvu začala (ne)řešit způsobem, který vedl k odumření zubu a navíc jsem půl roku trpěla jak kůň. Ale slovutná Dr. vůbec nikde neviděla problém. Nakonec jsem skončila u Dr. Pomazalové, která konečně byla schopná vyřešit všechny kazy, které v mých zubech objevila.
Někteří zubaři jsou neskuteční trotli, takže není divu, že když narazí člověk na dobrého zubaře, že ten objeví i kazy, které jeho předchůdce neviděl. Dobré je, když ti zubař udělá rentgen atp. a na tom ti ukáže, kde je problém. Zubaře, který nikdy nedělá rentgeny (či nemá rentgen v ordinaci), bych doporučila nebrat.
www.drlacina.com chodime k nemu cela rodina, vcetne nasi male a svagra. Manzel nejdele a to 12 let 🙂) Pece a vse vynikajici, bezbolestne, precizni prace, vcetne zaruk na plomby aj.
@veverka33 já v tom právě viděla posun vpřed🙂 zubařka předtím mi nikdy nenavrhla a neřešila se mnou rovnátka( chodila jsem k ní od dětství), takže mám křivé zuby a na každou fotku se bojím usmát se zubama.. Neřešila nikdy kameny mezi zuby, to tahle zubařka a dentální hygienička ano a od té doby, co k nim chodím a čistím si díky nim pravidelně mezizubním kartáčkem, mi nekrvácejí dásně. Kvůli křivým zubům se mi sice kameny dělají semtam někde pořád, i když se to snažím čistit pořádně, ale vždycky mě toho pak hned zbaví a je to zas v pohodě. Říkám.. Člověk tam něco nechá peněz za tu hygienu jednou dvakrát za rok, ale přístup a zdravé zuby už si neumím představit jinde lepší. Ale samozřejmě věřím, že i jiný zubař bude fajn, jen ho neznám 🙂 chodím tam ráda.
@veverka33 http://www.zubybezkazu.cz/
Je fakt dobrý, celá rodina jsou doktoři. V Praze je chvíli a určitě ještě bere.
Ahoj, zkus doktora Petra Skulinu. Je vyborny, opravdu. Ja mela panickou hruzu ze zubare a az u nej jsem ji prekonala. A ze se mnou mel prace po 10 letech kdy jsem nikde nebyla.