Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s gynekologií na Poliklinice I.P.Pavlova? Hledám marně gynekoložku (lépe ženu) v Praze, která přijímá pacienty.. Mudr. Zuzana Pleváková a MUDr. Michaela Benešová prý mají ještě volnou kapacitu. Nemůžu na ně ale najít na netu nějaké reference. Nemá někdo zkušenost? 🙂 Díky!!
Ahoj..já chodím k Mudr.Inkovi..a je fakt super..ale i Táňa Glosová je super..párkrát jsem u ní byla ..můžu doporučit oba 🙂 a určitě nové pacienty berou
Dr.Benešová je velmi pozorna a starostliva. Mozem len doporucit. Mne velmi pomohla.
ahoj, já chodím k MUDr. Benešové a je skvělá, vážně! Párkrát jsem byla i u Glosové a Plevákové a taky na mě působily moc mile, takže celkově polikliniku můžu jenom doporučit 🙂
@vineta Mrkni na Gynprofi, je to kousek níž v Kateřinské, jako je poliklinika. Stále berou nové pacientky, je tam více doktoru http://www.gynprofi.cz/.
Jo a Benešová působí v Příbrami a myslím, že i Glosová a Pleváková 🙂 Poplatky platím vždycky jen za zrcátko a za fotku z ultrazvuku..
@vineta Chodím k Nácovské, sestra myslím přímo k Jelínkovi (ale ten tuším teď nebere). Nedávno se stěhovali do nových prostor a je to tam super. Objednávání naprosto bezproblémové, velká recepce, každý doktor má přímo v ordinaci ultrazvuk atd., i když to měli i ve starých ordinacích.
@lulu299 Ahoj, Mudr Benesova, si myslim ze je dobra. Byla jsem u ni parkrat ted se chystam i k ni na operaci. Mudr Plevakovou bych nedoporucovala. Teda v pripade ze se snazite otehotnet, jinak nevim.
@jednaholkaa mohu se zeptat,jake mate zkusenosti s Mudr.Plevakovou? Dekuji
Opravdu nikdo, kdo by měl zkušenost s touto Poliklinikou? Mudr. Benešová asi ordinuje take v Příbrami..
Díky!