Gynekologie Levret x Gynevra, jak jste spokojeni?

cotty
10. kvě 2015

Ahoj, kdo z vás má zkušenosti s jednou z výše uvedených gynekologií - jak jste spokojeni, s čím nejste spokojeni, jaká je kvalita péče, poplatky, ... Budu ráda, za jakýkoli příspěvek 😉

petracsongi
10. kvě 2015

Ahojky,ja chodim do Gynevry k pani doktorce Rausove..a nemuzu si na nic postezovat. Nutno rict, ze i sestricka je moc mila..vse vysvetli..poradi a pani doktorka je profesional se srdcem na pravem miste..zajima se o problemy..v klidu si se mnou popovida..uklidni..
Jsem po jednom missed AB..a nyni cekam miminko..kdy v zacatku tehu byly trochu potize..a musim rict,ze me pani doktorka prijala i bez objednani..pri akutnich potizi..
Proste super pece..super pristup..za me jedine Gynevra a MUDr.Rausova

petracsongi
10. kvě 2015

Jo a rocni poplatek platim 500kc..ted kdyz jsem tehotna tak rocne 1000kc..ale myslim ze to bude vsude podobne..

abigail09
11. kvě 2015

Ahoj, chodím do Levretu cca 15 let. Možná déle. Nejdříve jsem chodila k Mudr. Čepickému nyní k Mudr. Líbalové. Jsem maximálně spokojená. Platím 800Kč za rok a po náročném roce ( např. operace a speciální vyšetření ) nebo když jsem byla těhotná a rodila jsem platila 2500Kč. Při prvním těhotenství jsem ani nemusela do poradny do porodnice, vše zařídili v gynekologické ambulamci. Gynekoložka mě dokonce odrodila dceru ( rodí v Podolí a Mudr. Čepický U Apolináře ). Nyní jsem těhotná podruhé, opět mě přijede odrodit moje gynekoložka. Dělají v ambulanci i screening v 3D. Prostě jsem spokojená a doporučuji dále. Oba lékaři jsou gynekologové - porodníci.