Ahoj, kdo z vás má zkušenosti s jednou z výše uvedených gynekologií - jak jste spokojeni, s čím nejste spokojeni, jaká je kvalita péče, poplatky, ... Budu ráda, za jakýkoli příspěvek 😉
Jo a rocni poplatek platim 500kc..ted kdyz jsem tehotna tak rocne 1000kc..ale myslim ze to bude vsude podobne..
Ahoj, chodím do Levretu cca 15 let. Možná déle. Nejdříve jsem chodila k Mudr. Čepickému nyní k Mudr. Líbalové. Jsem maximálně spokojená. Platím 800Kč za rok a po náročném roce ( např. operace a speciální vyšetření ) nebo když jsem byla těhotná a rodila jsem platila 2500Kč. Při prvním těhotenství jsem ani nemusela do poradny do porodnice, vše zařídili v gynekologické ambulamci. Gynekoložka mě dokonce odrodila dceru ( rodí v Podolí a Mudr. Čepický U Apolináře ). Nyní jsem těhotná podruhé, opět mě přijede odrodit moje gynekoložka. Dělají v ambulanci i screening v 3D. Prostě jsem spokojená a doporučuji dále. Oba lékaři jsou gynekologové - porodníci.
Ahojky,ja chodim do Gynevry k pani doktorce Rausove..a nemuzu si na nic postezovat. Nutno rict, ze i sestricka je moc mila..vse vysvetli..poradi a pani doktorka je profesional se srdcem na pravem miste..zajima se o problemy..v klidu si se mnou popovida..uklidni..
Jsem po jednom missed AB..a nyni cekam miminko..kdy v zacatku tehu byly trochu potize..a musim rict,ze me pani doktorka prijala i bez objednani..pri akutnich potizi..
Proste super pece..super pristup..za me jedine Gynevra a MUDr.Rausova